• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kültürpark’a yakıştı NECDET KESTELLİ

Kültürpark’a yakıştı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.01.2016, 00:00
Üyeler çok rağbet etmese de, kulübe ve üyelerine çok yakışan nezih bir genel kurul toplantısı gerçekleştirdi Kültürpark Tenis Kulübü... Öncelikle bu konuda ki çabalarından dolayı Divan Heyeti'ne, Kültürpark'ın yönetimine aday olanlara ve de tabii ki kulüplerine bir nebze de olsa sahip çıkmak üzere kulübün senede bir kere yapılan olağan genel kuruluna teşrif edenlere çok teşekkür etmek gerekir.

Toplantı çok verimli ve sakin geçti. Okunan tüm raporlar çok doyurucu ve uyarıcıydı. Üç üyenin dışında geçmiş yönetim kurulu ibra edildi. Diğer yöneticiler ise oy birliği ile ibra edildiler. 2016 bütçesi de aynen oy birliği ile kabul edildi. Adaylar ise zamanlarına çok dikkat ederek hazırladıkları güzel konuşmalarını yaptılar ve çok alkış aldılar. Genel Kurul'a katılan 340 üyeden 172 oy alan Server Uyaroğlu, rakibinden 4 fazla oy alarak 2 sene için yeni başkan seçildi. İyi bir seçim geçiren başkan adayı Ümit Aksoy'u da candan kutluyor, yeni başkana da bu zor dönemde üstün başarılar diliyorum. Yalnız şunu unutmayalım; Kulüpler de yönetimler geçicidir, kulüplerin asıl sahipleri vecibelerini yerine getiren, talep eden, sorgulayan, kritik eden ve yapıcı önerilerde bulunan saygın üyeleridir.

Genel kurul mutluluğu

Seçimli genel kurullar her zaman kulüplere bir heyecan katar. Keşke her gün genel kurul yapılsa da eşimizi dostumuzu çok daha fazla görüp sohbet edip güzel vakitler geçirsek diye düşünürüm hep. Gençleri spora kazandırmak ne kadar zor bir iş olursa olsun yine bu gönüllü kulüpleri oluşturan üyelerin elinde. İşte o üyeler kulüplerine yön veriyor ama o kulüpleri de üyeleri besliyor. Yöneticiler ağızlarıyla kuş tutsalar, üyeler kulüplerine sahip çıkmazlarsa, ne sportif, ne de sosyal tatmin gelmiyor ve kulüplerde ki yaşam savaşı da devam ediyor. Zaman uyanma zamanı...

Kalbimiz sizlere

Dünya çiftler sıralamasında 114. basamakta yer alan milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Çin'in Şenzen kentindeki WTA turnuvasında çiftlerde yarı finalde kaldı. Çağla teklerde ise elemelerin son turunda başarılı olamamıştı. Çağla şimdi Marsel İlhan ve İpek Soylu ile beraber sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık için Melbourne'dalar. Başarı haberlerini bekleyeceğiz.

Fed Cup heyecanı

Avrupa - Afrika bölgesi 1. Grup müsabakaları sert zeminde, İsrail'in Eilat şehrinde ki Belediye tesislerinde 3-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Takımız C Grubu'nda Hırvatistan, Estonya ve İsrail takımlarıyla oynayacak. Ekibimiz Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Başak Eraydın ve Pemra Özgen'den oluşuyor. Kaptanımız ise eski milli oyuncularımızdan tecrübeli Alaattin Karagöz. Bu maçlarda en önemli kozumuz çift maçlarındaki gücümüz olacak. Ekibin hepsi hem teklerde, hem de çiftlerde çok başarı oyuncular.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA