• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar baskın yaptı NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar baskın yaptı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.12.2016, 00:00

Akhisar Belediyespor için en kritik maçlardan birisiydi. Tek puan bile başarı sayılacak, çünkü tehlikeli bölgedeki Gaziantepspor'u yerinde saydıracaktı. Kısmet daha maçın başlarında Akigolar'ın ayağına geldi, tepti. Tolunay Kafkas takımın gol silahı Rodallega'ya iki kez penaltı kaçırdığı için atışı kullandırmadı, Özer Hurmacı son derece kötü bir vuruşla Göztepe'nin eski kalecilerinden Gökhan'a kahraman olma fırsatı yarattı. Hemen ardından G.Antepspor solbeki Musa Nizam, "Siz penaltıyı atamazsınız ama, ben golü atarım" dercesine müthiş bir şutla takımını öne geçiriverdi.
Ancak ikinci yarıda oyunu rakip alana yıkan ve G.Antep'i ezip pekçok pozisyon yakalayan Akigolar, Rodallega ve Vaz Te ile inanılmaz şekilde goller kaçırırken, önce Özer Hurmacı penaltıyı kaçırışını affettirerek ilk golünü ağlara bıraktı. Ardından Muğdat, kaleci Gökhan'ın büyük hatasını affetmeyerek takımının son derece önemli galibiyetine imza attı. Yeşil-siyahlılar bu çok önemli üç puanla tehlikeli bölgeden tamamiyle sıyrıldı. Akhisarlılara dileğim var. Ben her zaman Akhisar Yönetiminin, Belediye Başkanı Salih Hızlı ile ahenk içersinde tutarlı kararlarla ilçe takımını mükemmelen götürdüğünü biliyorum. Ama kısıtlı kadro varken Douglao ve Sami'yi süresiz kadro dışı bırakmalarını ve bunda haftalardır ısrar etmelerini anlayamıyorum. Douglao disiplinsizlik yapmış olabilir ama, futbol yeteneği tartışılmaz. Uzun yıllar bu takımın defansının hamallığını yaptı, Beşiktaş başta pekçok takım tarafından ısrarla transfer edilmek istendi. Üç yıldır bu takımda iyiydi de, disiplinsizliği şimdi mi çıktı ortaya? Affetmek büyüklüktür, ayrıca Akhisar'ın yararınadır, bilinmeli. Kolombiyalı golcü Rodallega'ya gelince...Bu futbolcu sürekli transfer piyasasında.
Pekçok takımın, özellikle Trabzonspor'un gündeminde olduğu söyleniyor. Kafası karıştı galiba.
Çünkü son haftalarda ondaki hırsı ve golcülüğü göremiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA