• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şahin harekatı ŞENOL KANTÜRK

Şahin harekatı

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.11.2017, 00:00

Selçuk Şahin, F.Bahçe ve G.Birliği'nde golleriyle alkışlanan bir futbol emekçisi. Göztepe'ye geldikten sonra orta sahada çalışkanlığını, verimini sürdürmesine rağmen golle buluşamamıştı.
Akhisarspor maçını bekliyormuş.
Dün karşılaşmanın yıldızıydı. Harika bir kafa şutunda golü direk önledi ama ikinci yarıda şanssızlığını kırarak muhteşem bir kafa vuruşuyla gole imzasını attı, takımının gol kısırlığını yırttı attı. Ve Halil Akbunar...Çoğu kişi onun Göztepe'deki durumunu tartışıyor, "TFF Birinci Ligde oynar da Süper Lig ona bol gelir" yorumları yapılıyordu. Ama bu ele avuca sığmaz genç, dün oynadığı futbolla, "Ben her ligin adamıyım. Formamı hakkıyla terletirim" diye haykırdı. Maç boyu basmadık yer bırakmadı, nefis bir golle de takımına galibiyet sigortası verdi.

GÖZ-GÖZ GÖZTEPE

Göztepe sergilediği futbolla galibiyeti haketti. İlk yarıda öyle etkiliydi ki, 81'e 19 topla oynama üstünlüğünü Süper Lig'de Üç Büyükler dahil hiçbir maçta görmedik.
Bu Castro gerçek bir top cambazı.
Scarione'nin yokluğuna rağmen orta sahada bale yaptı. Nefis toplar attı, 90 dakika üstün mücadele etti. Sadece onlar mı? Göztepe'de dünkü zaferde tüm oyuncuların çorbada tuzu vardı. Tamer Tuna eleştirilen Kosanovic'i de tam forma sokmuş. Duran topları o kullanıyor, nefis kornerler atıyor. Fenerbahçe ve G.Saray'ın transferine can attığı Traore yine dört dörtlüktü, Kadu da öyle. Jahovic gol atamadı ama defansı harmanladı, arkadaşlarına koridorlar açtı. İkinci golde Halil'e, "Alda at" dercesine verdiği mükemmel pasla da günün adamlarından biri oluverdi. Sağ kanatta Tanju da yerine oturmuş. Tabii galibiyetin mimarları uzun süre 0-0 gitmesine rağmen maç boyu destek veren ve galibiyete iten Göztepe taraftarlarıydı. Göztepe bu galibiyetle üzerindeki stresi attı. Bundan sonra daha rahat futbol oynayacak ve yine başarılı sonuçlar almayı sürdürecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA