• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Muhteşem Göztepe ŞENOL KANTÜRK

Muhteşem Göztepe

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2018, 00:00

Göztepe, lige zor bir fikstür ve gördüğü kartlar sonrası aldığı cezalar yüzünden akordu bozuk bir şekilde başladı. Göz-Göz, geçen hafta Galatasaray önünde iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan hak ettiği puanı alamamıştı. Bayram Bektaş, geçen hafta puan almasa da iyi bir performans gösteren takımı bozmadan F.Bahçe önüne de aynı kadroyu çıkardı.
Sadece genç kaleci Göktuğ'u yanında oturtup cezası biten Beto'ya eldivenleri teslim etti. Cezası biten bir diğer isim Poko ise maça yedek başladı. Malatya ve G.Saray maçında ortaya koyduğu başarılı performansla Alparslan dün yine ilk 11'deydi. Göztepe, F.Bahçe önünde orta sahayı kalabalık tutup uzun toplarla kanatlardan Yasin ve Halil ile gol aradı.
İleride tek başına olan Deniz Kadah'ın istediği topları alamaması, Yasin'in tutuk olması ve final paslarındaki basit hatalar Göztepe'nin ilk yarıda golü bulmasına engel oldu. Savunmada Titi'nin özgüveni ise Fener'in golcülerine geçit vermedi.

12. ADAM İŞ BAŞINDA

Türkiye'nin en ateşli ve cefakar taraftarı olan Göztepeliler ikinci yarıda takımını ateşlemek için sahneye çıktı. Sarı-kırmızılılar ikinci yarıda taraftarının müthiş desteğiyle etkili olan taraftı. Kalesindeki tehlikeleri bertaraf eden Göz-Göz aradığı golü de tribünlerin sevgilisi Halil ile buldu.
Fenerbahçe'nin kalesine öyle bir füze yolladı ki kaleci Volkan çaresiz bir şekilde topun filelere gidişini izledi. Sarı-kırmızılılar akıllı ve haddini bilerek oynadı ve üç puanın sahibi oldu. Bu takımın kalitesi ve kumaşı çok iyi. Gelecek için umut veriyor. Ancak Adis ve Demba Ba gibi nokta bir golcü alınması şart. İyi bir golcü gelirse Göz-Göz yine ligin flaş ekibi olur ve geçen sezon elinden kaçırdığı Avrupa hedefine neden ulaşmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA