• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yazık oldu ŞENOL KANTÜRK

Yazık oldu

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2018, 00:00

Süper Lig'de geçen hafta aldığı Fenerbahçe galibiyeti Göztepe için tüm gözleri Alanyaspor maçına çevirmişti. F.Bahçe karşısında kazanılan tarihi zafer, Alanya deplasmanından alınacak 3 puanla perçinlenecek, 2'de 2 yapan Göztepe üst sıraları hedefleyecekti.
Bayram hoca geçen seneye göre sürekli yan pas yapan bir takım değil, dikine oynayan, çok koşan ve sürekli gol arayan bir takım yaratmış. Geçen haftanın yıldızı Halil dünkü maçta gol ayağı olarak büyük bir sorumluluk üstlendi.
Teknik direktör Bayram Bektaş, orta sahayı kalabalık tutan Alanyaspor'u, kanatlara inerek Halil ve Yasin'in bindirmeleriyle yıkmayı planladı. İlk yarıda bu plan tutmadı ve Göz-Göz rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. Rakip Alanya ilk 45'te daha etkili ve üretken bir pozisyondaydı.
Alanya'nın tehlikeli geldiği anlarda da Portekizli kaleci Beto kurtarışlarıyla Titi de yerinde müdahaleleriyle gol vizesi vermedi.

JEROME HAZIR DEĞİL

Göztepe ikinci yarıya daha hızlı ve istekli başladı. Özellikle sağdan Gassama'nın getirdiği ataklarla sarı-kırmızılılar Alanya kalesinde tehlike yaratmaya başladı. Orta sahada günün başarılı ismi Poko sahada basmadık yer bırakmadı. Bütün ikili mücadeleleri kazandı. Ancak beklenen gol gelmeyince teknik patron Bektaş, Jerome kozunu kullandı. Transferin son gününde imza atan Jerome oyuna girdikten sonra çift forvete dönen Bektaş'ın hesabı tutmadı.
Alanya atağında Yasin'in hatasından yenen gol Göztepe'nin tüm planlarını bozdu. Golün ardından Alanya'nın direnci arttı, Göztepe ise golün şokunu atlatmakta zorlandı. Bayram Bektaş, Castro'yu oyuna alıp orta alanı desteklese de açık vermeyen Alanya savunmasını geçmek zor oldu.
Yeni transfer Jerome'nin hazır olmadığı göze çarptı. Bu oyuncunun form tutması ve Cikalleshi'nin de takıma dahil olmasıyla Göztepe daha iyi olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA