• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe VAR’ını yoğunu yendi ŞENOL KANTÜRK

Göztepe VAR’ını yoğunu yendi

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2018, 00:00

Trabzon'da Göztepe'nin şahane futboluyla hakettiği 3 puanın elinden alınması için VAR sistemiyle kurulan tuzağı izledik ama çok şükür ki, adalet tecelli etti ve sarı-kırmızılılar 11 maçlık deplasman hasretini bir süper galibiyetle bitirdi.
Hüseyin Göcek'in basiretsizliği nedeniyle Göztepe az kalsın VAR aracılığıyla yeni bir Malatyaspor faciası yaşamaktan zor kurtuldu.
Göz-Göz'ler 2-0 öndeydi. Trabzonspor'da Abdülkadir ofsayt durumda ortaladı, Burak golü attı. Alpaslan Dedeş bayrağını kaldırıp ofsaytı saptadı ama Göçek, "VAR'dan izlettireceğim" diye tutturdu ve inanılmaz şekilde gole hükmetti, Trabzonspor'u dopingledi.
Uzatmada Trabzonspor ofsayt ve elle müdahale karışık beraberliği sağladı. Göztepeliler feryat etti, Hüseyin Göçek yine VAR'a gitti.
Şükürler olsun ki bu kez golü saymadı.

Süper Göztepe

Göz-Göz'ler "Baskın basanındır" parolasıyla rakibinin üzerine üzerine gitti. Orta sahada futbolundan bal akıtan Castro'nun düzenlediği ataklar, ele avuca sığmayan Halil'in sağdan yıpratıcı ataklarıyla güzelleşti.
Castro harika bir şekilde götürdü, götürdü, sıfırdan nefis ortasında Yasin topu aynı güzellikte bir şutla ağlara bıraktı. Deplasmanda oynayanlar oyunu yavaşlatmaya, attıkları golün üzerine yatmaya çalışırlar ama Göztepe saldırmaktan vazgeçmedi. Bu kez sağdan Gassama'nın iki rakibini sürükleyerek yaptığı 30 metrelik bir enfes depar sonunda Halil'i buluşturmasını gözlemledik, Halil'in mükemmel ortasına Yasin vurdu, kaleci Recep Onur Kıvrak'ın ikramıyla Göztepe 2. golüne de kavuştu. Yasin Göztepe'yi sevdi, Göztepe de O'nu kucakladı. Ligde 3. golünü atan, bir de asist yapan Yasin gol krallığına bile yürüyebilir.
Göztepe'nin kaleci ve defansı ligde hiçbir takımda yok. Gassama, Reis, Titi ve Traore dörtlüsü süper. Kalede bir Beto var, şu anda Türkiye'nin en iyi file bekçisi. Beto, Burak Yılmaz'ın penaltısına vize vermeyerek "Gemisini kurtaran kaptan" oldu her zamanki gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA