• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Denizli kısmet tepti YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Denizli kısmet tepti

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2017, 00:00

Denizlispor için Gaziantep deplasmanı hayat-memat maçıydı.
Bir zamanların futbol devi Gaziantepspor geçen zamanda yaşadığı erozyonla gerilemişti, en kötü sezonunu geçiriyordu.. Borç batağında, yabancıları kaçmış, genç oyuncularla lige devam ediyordu. 15 maçta sadece 1 galibiyet alabilmişti. Özetle kurtuluş mücadelesi yapan takımlar ev sahibi kırmızı-siyahlı ekiple yaptığı maça 3 puan koyuyordu.
Horozların ligdeki durumu da pek parlak değildi. Geçen hafta Samsunspor'u elden kaçırış tehlikeli bölgeden sıyrılma yolunda yeşil-siyahlılar için büyük şanssızlıktı. Yani G.Antep maçı mutlaka kazanılmalıydı.

10 kişi önünde zorlandılar

Ancak Denizlispor, Antep'te öyle kritik maçı kazanmak için herşeyi yapmak isteyen bir ekip görüntüsü veremedi.
Kappel, Ziya ve Barış Örücü'nün çabalarına arkadaşları ayak uyduramadı.
Hele 40.dakikada Zeki'nin kırmızı kart görmesiyle Gaziantepspor'un 10 kişi kalması Denizlispor'a kazanmak için büyük fırsat sunmuştu. Kappel'in ikinci yarıda bir şutunun direkten dönmesi, kaçırılan fırsatlar Denizlispor adına şanssızlıktı ama sayısız korner atan konuk ekibin yaşadığı gol kırıklığı da had safhadaydı.
Öyle goller kaçtı ki tam saç,baş yoldurdu.
Sakın ola Gaziantep deplasmanındaki tek puan başarı sayılmamalı. Bu maç ne yapıp yapılıp kazanılmalıydı. Çünkü fikstür Denizli'ye kurtuluş fırsatını altın tepside sundu ama yararlanamadı. Bu maçtan alınacak 3 puana, üstüste içerde oynanacak Boluspor ve Adanaspor maçlarının galibiyetli eklenebilir, 9 puanla düzlüğe çıkılabilirdi. Bundan sonra artık bekle düşme potasındaki rakiplerin puan kaybetsin. Yazık, çok yazık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA