• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2016, 00:00

Lindsay Lohan'dan Erdoğan tweet'i...

Geçtiğimiz aylarda Türkiye ziyareti ile gündemde uzun bir süre yer edinen Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından Suriyeli mülteciler için liderlere seslendi. Önceki gün Donald Trump'a Suriyeli mültecileri işaret eden 30 yaşındaki oyuncu, dün de Recep Tayyip Erdoğan ve Putin'den yardım istedi.
Yaptığı paylaşımda "Suriyeli mülteciler için bir etkinlik düzenleyelim ve bağış için otomobil satalım. Belki Erdoğan ya da Putin yardım eder" dedi. Bir başka paylaşımında da Türkiye'nin Suriyelilere yaptığı yardımların unutulmaması gerektiğini vurgulayan Lohan, Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ağustos'ta paylaştığı "Bugün #TekMilletTekYürek diyerek asaletini tüm dünyaya bir kez daha gösteren milletime şükranlarımı sunuyorum" diye yazdığı tweet'ini de ReTweet'ledi.

Kim Kardashian-Kanye West boşanıyor mu?

Amerikan'ın en ünlü çiftlerinden Kanye West ve Kim Kardashian'ın evliliği çatırdıyor.
Ünlü rapçi eşinin kendisine en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde turneye çıkma kararı aldı. Radaronline.com'a konuşan çifte yakın bir kaynak "Kim, kendisini bırakıp gittiği için Kanye'ye çok kızgın. Paris'te yaşadığı soygundan sonra kendini güvende hissetmiyor. Bu nedenle Kanye'nin yanında kalmasını istiyordu" dedi.
Kanye West'in buna rağmen turneye çıkması, çiftin boşanmaya her zamankinden daha yakın olduğu dedikodularına neden oldu.

Metallica'ya korsan darbesi

Tüm dünyada aylardır merakla beklenen Metallica'nın yeni albümü Hardwired... to Self-Destruct resmi olarak bugün satışa sunulacaktı. 2 CD'den oluşan ve genellikle uzun parçalar barındıracak olan albüm bir kaç gün önceden internete sızdırıldı. Korsan müzik platformlarından indirilebilen albüm, grubun tanıtım planlarını alt üst etmiş durumda. Sızdırmanın nasıl ve kimler tarafından yapıldığı bilinmezken gruptan herhangi bir açıklama yapılmadı. Albümün çıkmasına bir kaç gün kala yaşanan bu olay ilk gün satışlarına büyük darbe vuracağı ve ciddi boyutta maddi zarar doğuracağı düşünülüyor.

Başkanlık Özgürlük Madalyaları dağıtılıyor

Amerika'da verilen en yüksek sivil nişan olan 'Başkanlık Özgürlük Madalyası' alacak 21 kişi Beyaz Saray'da Baracak Obama tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada "Bilim, sanat ve spor dünyasından madalya alacak bu 21 kişi Amerika'yı ileriye taşıdı ve insanlığa ilham verdi" dendi.
Madalya alacak isimler arasında Robert De Niro, Tom Hanks, Michael Jordan, Lorne Michaels, Bill Gates gibi isimler var.

Robert Downey Jr. yönetmen koltuğunda

Marvel dünyasının Tony Stark'ına (Iron Man) ve Arthur Conan Doyle'ın Sherlock Holmes'una hayat veren Robert Downey Jr. bu kez kameranın arkasında olacak. Eşiyle birlikte kurduğu Team Downey adlı yapım şirketinde bir süredir yeni projeler üzerinde çalışan ünlü aktörün TV dizisi çekme hazırlığında olduğu öğrenildi.
'Singularity' adlı dizinin yapay zeka ile insan bilincini birleştimek fikri üzerine kurulu bir bilim-kurgu olacağı ve yönetmen koltuğunda Robert Downey Jr.'ın oturacağı konuşulmakta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA