• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bay Kemal’in A Takımı ‘terörsevici’ ERHAN GÜLENÇ

Bay Kemal’in A Takımı ‘terörsevici’

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2018, 00:00
Mayıs ayında yapılması beklenen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi, Birlik Başkanı Zekeriya

Ülkede katıldığı 8 seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, kendi partisinde bir kurultayı daha kazanıp yeniden genel başkan seçildi.
Ancak, birçok yara aldı. Aday olmak için imzasını aldığı delegelerin 291'inin oyunu kurultayda alamaması Kılıçdaroğlu'nun ana teması "cesaret" olarak belirlenen kurultayı nasıl bir korku ortamında yaptığını ortaya koydu.
Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi seçimi için hazırladığı anahtar listeyi de deldirdi.
10 isim, Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer almamasına rağmen PM'ye girmeyi başardı. Kılıçdaroğlu'nun yeni oluşan 60 kişilik Parti Meclisi'ne bakınca, insan ister istemez, "Bu anamuhalefetle işimiz teröre karşı verdiğimiz topyekün mücadelede hiç kolay değil" diyor. Çünkü, Kılıçdaroğlu'nun A takımında teröristleri sevindiren, onlara moral aşılayan birçok isim bulunuyor. Size, bunları aşağıda tek tek anlatıyorum. Lütfen okuyun ve Atatürk'ün CHP'sinin A Takımı'na kimlerin doldurulduğuna bir bakın.
Bu millet Allah'tan CHP'ye iktidar vizesi vermiyor da ülke yönetimine bu isimler getirilmiyor.

Sera Kadıgil: İmza attığı skandallar açısından Ermeni soykırımını bile savunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan çok bir farkı yok. Millet olarak biz terörle mücadelede şehit olan evlatlarımızı, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye uğurluyoruz.
Hanfendi bu slogandan tiksindiği kadar hiçbir laftan tiksinmiyormuş. Bak sen!
Bir de Hanfendi, İstiklal Marşı'nda da yer bulmuş mısra ile bile dalga geçiyor ve milletin değerlerine saldırıyor:
"O ezanları ki şahadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah." Ayrıca, bir tweetinde "Bugün Suriye'ye savaş açsak banko Esad'ı tutarım" diyerek kendi özvatanını ne kadar sevdiğini de gösteriyor.
Bir de "Van'a yardım göndermeyin gebersin p.... Tiplerini gördükçe çok korkuyorum. Mesele Türk olmaksa siz olayı hiç anlamamışsınız ben annem" ve "Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökeyim üstlerine ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basın imamı mı keseyim" şeklindeki tweetleri de var ki, okuyunca insanın tüyleri ürperiyor.

Selin Sayek Böke: Bir dönem yıldızı ısrarla parlatılmaya çalışılan bu İzmir Milletvekili, Türkiye'nin bugünlerde harekat yaptığı PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG için "Nuh" diyor "terör örgütü" diyemiyor. Asker ve vatandaşlarımızı şehit eden bu hainlere neden terör örgütü diyemediğini de akla ziyan şu sözle açıklıyor: "Ne ben ne arkadaşlarım bir yapının terör örgütü olup olmadığına dair bir değerlendirme yapacak istihbari bilgiye ve kurumsal yapıya sahip değiliz." Artık istihbaratı Türk devletinden değil başka bir ülkeden bekliyor herhalde çünkü Türk istihbaratı yıllardır bu hainlerin bir terör örgütü olduğunu söylüyor.

Gamze Akkuş İlgezdi: O da teröristleri sevindirenlerden.
Çünkü, PYD'ye katılıp Kobani'de öldürülen bir teröristin cenazesine katıldı ve gözyaşı döktü. Tabi skandalları bununla da sınırlı değil.
Eşi Battal İlgezdi, İçişleri Bakanlığı'nca "Görevini kötüye kullanma, haksız kazanç, ihaleye fesat, gerçeğe aykırı belge düzenleme" gibi suçlamalarla Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.
Yolsuzluk iddialarına konu olan Buz Rezidans'ta; Gamze Akkuş İlgezdi ve ailesine ait 17 daire vardı. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da Buz Rezidans'ta evi olduğu ortaya çıktı.

Öztürk Yılmaz: Musul Başkonsolosu'yken personeli ile birlikte DEAŞ tarafından esir alındığında kendini "Muhasebeci Kenan" olarak tanıtma uyanıklığını yapan bu Genel Başkan Yardımcısı, TSK'nın Afrin operasyonunu birlikte yürüttüğü Özgür Suriye Ordusu'na "Terörist" dedi. Bu arada Meclis çatısı altında düzenlediği basın toplantısında açıkça küfür ederek, büyük bir ayıba imza attı.

Eren Erdem: CHP'nin en sivri isimlerinden. Anahtar listeyi deldi. Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü PKK/PYD/ YPG'ye karşı birlikte mücadele ettiği Özgür Suriye Ordusu için "it sürüsü" ifadesi kullandı. Eren'in "Eğer İran-Türkiye karşı karşıya gelirse Türkiye'ye karşı İran safında olurum" tweetini de not düşersek nasıl bir zihniyete sahip olduğu daha net anlaşılır.

Erdal Aksünger: Anahtar listeyi delenlerden. Bugün askerlerimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG için "Terör örgütü değil. Bir siyasi parti" ifadesini kullandı. Selahattin Demirtaş'ı hapishanede ziyaret edip Demirtaş'ın İzmirlilere gönderdiği mesaj için aracılık yaptı. Kılıçdaroğlu'ndan çok Demirtaş'ı övüyor.
Bugün HDP'ye katılsa, kimse "Niye" diye sormaz.

Haluk Pekşen: O da FETÖ'yü sevindirdi. Katıldığı bir TV programında FETÖ'cülerin 15
Temmuz darbe girişimini AK
Parti'nin kendisinin yaptığını 250 şehidin ise, "öngörülemeyen bir sonuç" olduğunu söyleyerek büyük tepki çekti.

Aykut Erdoğdu: CHP'nin hırçın ismi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan iç savaş çağrısı yaptı. Hükümete gözdağı veren Erdoğdu, "Bir gün bıçak kemiğe dayanacak... Aradığını bulacak...
Azdan az çoktan çok gidecek... Bu yolda her sonucu göze aldık... Ya kazanıp memleketi kurtaracağız ya da yok olacağız...
Ölmek var.. Dönmek yok.... Bedel ağır olacak" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA