• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Atatürk, bu CHP’lileri sopayla kovalamaz mıydı? ERHAN GÜLENÇ

Atatürk, bu CHP’lileri sopayla kovalamaz mıydı?

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.02.2018, 00:00

CHP'li Konak Belediyesi, 2014'te Kobani'ye destek konserinin sponsorluğunu üstlenmişti. Düzenlenen konserde "Yaşasın Kobane Direnişi" sloganları atıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PKK'nın Suriye kolu PYD/ YPG'ye katılıp Kobani'de öldürülen teröristin cenazesine katıldı.

CHP'li Bülent Tezcan, HDP'lilerle birlikte terör örgütü PKK'nın sözde marşı çalınırken esas duruşa geçti.
* CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hendek kazarak Diyarbakır'ı kana bulayan PKK'lı teröristler için "Barikatı kuran arkadaşlar" dedi.

Kılıçdaroğlu 2014'te yaptığı bir açıklamada, "Bizim için YPG terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, PKK'nın yayın organına çıkarak vatandaşları HDP'nin İzmir'de düzenlediği teröristlere özgürlük eylemine davet etti.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, teröristlerin korkulu rüyası haline gelen SİHA'ların sivilleri vurduğunu söyleyerek teröristleri sevindirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, buna tepki göstereceğine Tanrıkulu'na destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, geçtiğimiz aylarda PYD için "Terör örgütü değil bir siyasi partidir" diye konuştu.

HDP ve Kobani destekçisi, sözde Ermeni soykırımı savunucusu olduğu ortaya çıkan Canan Kaftancıoğlu, CHP'nin İstanbul İl Başkanı oldu.

TERÖRİST DİYEMEDİ

CHP'nin terör örgütlerini ve teröristleri sevindirecek, Türk halkının ve Türk Ordusu'nun moralini bozacak açıklamaları bu şekilde say say bitmiyor. Bitecek gibi de gözükmüyor. Önceki akşam da CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, bir TV kanalına çıktı ve askerimizin çatıştığı, Kilis ve Reyhanlı'ya attığı roketlerle insanlarımızı şehit eden PYD için terör örgütü diyemedi.
Bir de dalga geçer gibi "Ne ben ne arkadaşlarım bir yapının terör örgütü olup olmadığına dair bir değerlendirme yapacak istihbari bilgiye ve kurumsal yapıya sahip değiliz" şeklinde akla ziyan bir gerekçe sundu.

AMACINIZ NE?

Ayıp ayıp...
Bir vekilleri çıkar, Türk askerinin cephede birlikte mücadele ettiği ÖSO'yu terör örgütü yerine koyar, bir diğeri çıkar Türk askerinin çatıştığı PKK/PYD/YPG için "terör örgütü" diyemez.
Bunlar, ülkenin böylesine kritik bir dönemden geçtiği şu süreçte söylenecek laflar mı? Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, önceki yıl yaptığı bir açıklamada, "Atatürk sağ olsaydı bunların hepsini sopayla partiden kovalardı" demişti.
Hakikaten, yukarıda saydıklarımın üzerine CHP'li bazı vekillerin Türk askerinin başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu ile PKK/PYD/YPG'ye nasıl bir gözle baktıklarını görünce insan kendini "Gökçek haklı" demekten alamıyor.
Yazık, çok yazık... Atatürk'ün kurduğu parti bu hale getirilmemeliydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA