• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akşener’in 10 milyonluk Audi’sini İzmirli Özdemir mi aldı? ERHAN GÜLENÇ

Akşener’in 10 milyonluk Audi’sini İzmirli Özdemir mi aldı?

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2023, 00:00

Satış fiyatı 953 bin TL olarak açıklanan Togg için yöneltilen "Siz de satın alacak mısınız?" sorusuna "Benim o kadar param yok. Kocama bir sorayım bakalım, onun alacak durumu var mı? Varsa alırız" şeklinde cevap veren İyi Parti lideri Meral Akşener'in 10 milyon liralık Audi A8 Long marka otomobile binmesi gündem oldu.

TOGG için 'Param yok' diyen Akşener'in 10 kat daha pahalı makam aracı kullanması 'yaman bir çelişki' oluştururken İyi Parti İzmir kulislerinde bomba bir bilgi dolaşıyor.

NAKDİ EN BOL İŞADAMLARINDAN
Bilmiyorum, hatırlıyor musunuz ancak geçtiğimiz 22 Kasım'da bu köşede kaleme aldığımız yazıda hiçbir sivil toplum kuruluşunda yönetici olmamasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu'na üye olarak aldığı İzmirli işadamı Cem Özdemir'den bahsetmiştik. Kendisinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Teknoloji Politikalarından Sorumlu Danışmanı çıktığını belirtmiştik. Ayrıca Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki CFM Soğutma isimli şirketini önceki yıl sattığı yabancılardan 23.1 milyon Euro aldığı ve kentte şu an nakdi en bol işadamlarından biri olarak gösterildiğini aktarmıştık.

ÇOK YOĞUN OLARAK KONUŞULUYOR
İşte İyi Parti İzmir kulislerinde Akşener'in 10 milyon liralık bu makam aracını Özdemir'in aldığı yoğun olarak konuşuluyor. İşin bir diğer ilginç yanı Özdemir'in kendisinin de makam aracı olarak Audi A8 Long kullandığı bilgisi edindik. Biz gazeteciyiz. Kulislerde konuşulan bu konunun doğru olup olmadığını kendisine de soracaktık. Ancak, şoförüyle bile konuşmamıza rağmen kendisine ulaşmadık. Herhalde nakdi çok bol bir iş adamı olduğu için öyle gazetecilerle falan görüşmeye ihtiyaç duymuyor.
Ama çok da önemli değil...

TAŞKIN'IN HALİ!

CHP'nin "Kemalizm ırkçılıktır" diyen Yüksel Taşkın'ı Atatürk'e bağlı İzmir'in 1. bölge 1. sıra milletekili adayı yapması büyük tepki çekmeye devam ediyor.
Taşkın da tepkileri azaltmak için ne numaralar yapacağını şaşırdı! 23 Nisan'da Atatürk fotoğraflı paylaşım yaptı. Önceki gün de bir baktık ki, Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi'ni ziyaret etmiş. Atatürk'ün fotoğrafının altındaki koltuğa oturmuş el pençe divan şekilde oy istiyor. Artık takiyye mi yapıyor başka bir şey mi bilemiyoruz ama Atatürk'e dil uzatmanın sonuçlarına böyle katlanmak zorunda kaldığını söylemek mümkün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA