• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İşte İzmir’in fakir babaları ERKİN USMAN

İşte İzmir'in fakir babaları

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.05.2012, 00:00
İzmir İl Fakirlerine Yardım Derneği (İZFAK) kuruluşunun 65'inci yılında hayırseverlerle birlikte çok özel bir gecede bir araya geldi.
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki anma ve ödül gecesinde hayırseverlere teşekkür plaketi verildi.
Törene İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Konak eski Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu, işadamı Kemal Zorlu, Erdoğan Tözge, Yeni Asır Spor Koordinatörü Gürkan Ertaç, EKÜP Başkanı Okan Yüksel ve İzmir'in seçkin kişileri bağışçılar katıldı. Başkan Sancar Maruflu, derneğin 65 yıldır çok özel işlere imza attığına değinirken, "Merhum Süleyman Ferit Eczacıbaşı, Dr. Behçet Uz, Mazhar Zorlu, Nuri Savaş, Nazmi Filibeli, Şerif Remzi Reyent ve Hasan İkbal başta olmak üzere bir çok sembol isim bu derneği faaliyete geçirdi ve İzmirli olmanın farkını yaşattı. Şimdi onların yerlerine aynı gelenekten gelen isimler bu misyonu devam ettiriyor. Gizlilik ve güzellik içerisinde dilenmeyen ve gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara yardımlar kesintisiz olarak devam ediyor" dedi.
Mini bir Türk sanat musikisi konseri ve konuşmaların ardından bağışçılara onur plaketleri verildi.

Onur Ödülü alan hayırseverler

Yalçın Temizocak, Yılmaz Temizocak, Yalım Temizocak, Yiğit Temizocak, Osman Avcı, Uğur Berköz, Erdoğan Tözge, Kemal Zorlu, Gürkan Ertaç, Yurdagül Pakalın, Lale-Erdoğan özgörkey, Talat Sivri, Bülent Egeli, Rami Berki, Hayri Özmen, Nafiz Zorlu, Avni Ersoy, Necla Kazmirci, İsmet-Sabiha Yorgancılar, Cem Karagözlü, Müjgan İlter, Halim Şima, Batıçim, Hayri Özmeriç, Levent Ürkmez, Oğuz Tatış, Ayla Şarman, Sema Yunakçı, Tülin-Kaan Yaralıoğlu, Sündüs Çubukçu, Mortan Mordoğan AVM, Emir-Fikriye Toptaş, Hakan Akdoğan, Adnan Altuğ, Behise Tuskar, Cihat Kora, Pakize Sükan, Şeyda Onursoy, Ayral Kocabaş, Hakan Oduncu, Cihat Kolcuoğlu, Murat Gökalp Ayakkabı, Önder Cider, Ayşegül-İsmet Yazar, Murat Uslu.

Teşekkür Ödülü alan hayırseverler
Gülten Tunç, Ali Faik Sünnetçioğlu, Tufan Atakişi, Mustafa Gönenç, Duygu Türkay, Anna-Safiye-Şenay Kaftan, Gülten Tanık, Gülten Gönlübol, Ayten Öztaşkın, Arsel Göldeli, Sevinç Yaşa, Oğuz Sakarya, Asuman Soner, Mustafa Kemal Tezver, Meliha Van Bowen, Ata Kemal Eskişar, Bercis-Güman Kızıltan, Nihal Buhruloğlu, Zekiye Tunca, Gülser Çınar, Nurşen-Yeşim Kadayıfçı, İrfan Işık, Türk Eğitim Vakfı, Cesur Kaleci, Aysun Şener.

Bozyaka'dan manzaralar
POTA okurlarından Fevzi Baysoy, Bozyaka Emniyet Müdürlüğü çevresindeki trafik karmaşasını gündeme getirip, diyor ki:
"Bozyaka Araştırma Hastanesi'nin yanındaki ana caddede park edilen araçların yaşanan son olayların ardından güvenlik zaafiyetine neden olduğu sizce aşikar değil midir?
Ayrıca orada park edilen araçların yolu tek şeride düşürüp, trafiği açıkça engellediği görülmüyor mu?"
Bu problemleri sizlere bildirmeyi bir okuyucunuz olarak borç bilirim."
Fevzi Baysoy'un sitemle karışık uyarılarına bakalım yetkililer ne diyecek?

küpe
İnsan bir eser vücuda getirirken son bulduğu şey, eserin başına konulması gereken ilk şeydir.
B. Pascal


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA