• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir Turizm Zirvesi bu cuma başlıyor!... ERKİN USMAN

İzmir Turizm Zirvesi bu cuma başlıyor!...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.04.2017, 00:00

21 Nisan 2017 Cuma günü çok renkli ve çok coşkulu bir etkinlikler zinciri olarak, İzmir'de "Turizm ve Tanıtma etkinliklerini" kutlayarak yaşayacağız.
Girişimcilerin "İzmir'i Sevenler Platformu" adına yaptıkları açıklamada şunlar yazılı:
'Kent Zirveleri'mizin, üçüncüsünü "turizm ve tanıtma" konseptiyle bir sempozyum ve sergi olarak düzenlemenin onurunu yaşayacağız.
İzmir Valiliği'nin himayesinde düzenleyeceğimiz "İzmir Kenti Turizmi ve İzmir Kentinin Tanıtım ve Pazarlaması Zirvesi" organizasyonumuzun ilgili hedef kitlesi, tüm İzmirlilerdir.
Her etkinliğimizde olduğu gibi bu etkinliğimiz de İzmir yararına düzenlenmiştir. Bu kadar önemli bir programı hiç bir yerden mali destek almayan bir "sivil kitle örgütü" olarak üstlenmiş durumdayız."

21 Nisan Cuma günü, Saat:10.00'da başlayacak olan, merhum turizmci Ergun Göksan'ın adını taşıyacak açılış oturumunun konuşmacıları İzmiri Valisi Erol Ayyıldız, Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu.
Birinci oturumdaki konuşmacılar ise; ETİK Başkanı Mehmet İşler, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ekonomisini Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'dır.
Öğleden sonraki oturumun konuşmacıları da şöyle:
Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, DEÜ İngilizce İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Günlü, TARKEM-Tarihi Kemeraltı Çarşısı Tanıtma Grubu Başkanı Uğur Yüce ve Prof. Dr. Alp Timur, eski Turizm Bakanlığı eski Müsteşarı Güman Kızıltan olacak.
Bölgemize ve İzmirimize renk ve canlılık kazandıracak olan sürprizlerle dopdolu olan etkinliklerimize halkımızın da ilgisini bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA