• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Medyanın öteki yüzü FİLİZ ÖZKOL

Medyanın öteki yüzü

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.09.2018, 00:00

Kaynayan medya kazanı hiç tükenmez.
Pişir taşır ye. Herkesin nasibi vardır bu kazanda. Ne malzemesi tükenir ne de pişiricisi. İçine girmek isteyenlerle çıkmak isteyenler arasında garip bir nüans vardır. Birbirlerinden beslenen kan kardeşlerdir. Dışı seni, içi beni yakar deseler de inanmayın. Bu dünyanın insanları her türlüsüne razıdır. Yeter ki unutulmasınlar.
Hep gündemde olsunlar. "Offflarrr ve yeterrrr" lerin altında "ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN DE BENDEN
KONUŞULDU" duygusu yatar. Medyanın tozu bir kere bulaşmaya görsün. İflah olmanız mümkün değildir. Eski şöhretlerin muhabbetlerini görüyor duyuyoruz. Hala "EN BÜYÜK BENDİM" havasındalar.
İçlerinden çok azı gerçeklerin farkındadır ve bir elin beş parmağını geçmez zaten. Onlar da kıyıda köşede kalarak, yılların verdiği yorgunlukları atmaya çalışan, gerçekten sakinliği özlemiş kişilerdir.
Son günlerin flaş isimlerinden Demet Akalın'ın boşanması olayının iç yüzünü merak eden edene. Aslında çok da önemli bir konu değil de, nedense gökten zembille inmiş bir durum gibi, konunun üzerine çullandılar. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Ünlülerin kaderidir bu. Yalnız kalma korkusunun heyecanlarıyla, kurdukları ilişkilerin ellerinde patlamasının sonucunda "OLACAĞI BUYDU" durumları.
Flört aşamasında farkında olanlar bu vahim sonuçtan kendilerini kurtarabiliyorlar.
İşin içine evlilik ve bir de evlat girince, işin rengi daha da bulanıklaşıyor.
İçinden çıkılmaz hale geliyor.
Allah her şeyi herkese aynı anda fazlasıyla vermiyor. Bir şeyleri, eksik bırakıyor.
Dünyada birçok konuda acı çeken öyle çok insan var ki..
Ünlü olmanın da bir bedeli var. Muhakkak bir şeylerden ödün vereceksiniz.
Işıltılarının rüzgarına o kadar kendilerini kaptırıyorlar ki; çevrelerinde en yakınlarının bile, neler yaptığının farkına varamıyorlar.
Hadi biliyorlar diyelim. Yalnız kalmamak için bir süre sineye çekiyorlar. Şöhretin zirvesi soğuk ve rüzgarlıdır. Oradaki güce tek başına karşı koyamazsınız. Muhakkak en yakınınıza birilerini almak zorunda kalıyorsunuz ve doğru olmayan seçimlerin sonucu ortada.
Demet Akalın'ın başına gelen birçok ünlünün başına gelebiliyor. Medya dünyasında "KADIN" başına olmakta zordur.
"BENİM ERKEĞİM" diyebileceği sevgiye ihtiyaçları vardır. İşte bu "AŞK" bazen sorunlar çıkarabiliyor.
Eşini sever mi sevmez mi bilemeyiz.
Fakat gerçek olan bir şey var ki; bu dünyanın kadınları, seçimlerini dikkatli yapmak zorundadır. Üç günlük aşk sarhoşluğu içinde verdikleri kararın kokusu sonradan ağırlaşıyor.
Demet ve Okan ilişkisinin benzerlerini her kesimde insanlar yaşayabiliyor. Ama; tuzu kuru olmayanlar sineye çekebiliyor.
Eşinin kumar borcunu ödemek için, yedi yirmi dört temizliğe giden kadınlarımız var.
Kocası çekmiş gitmiş, çocuklarıyla ortada kalan annelerin dramlarını duyuyoruz.
Boşanma rüzgarının sonucu kişilere göre değişebiliyor. Medya dünyasında daha kuvvetli esebiliyor veya estiriliyor. Ayrıca hiç kimse de, evlenirken "BOŞANIRIM" diye evlenmiyor.
Sanat dünyasının ünlüleri; Demet Akalın'ın boşanma olayına fazlasıyla ilgi gösterdiler. Niye? Pek anlamış değilim.
İslamiyet'te bile, evlilik de, boşanmak da "HAK" tır. Üstelik Demet'in ilk boşanması değil. Çok akıllı bir kız. Eminim altından kalkacaktır. Kimsenin timsah gözyaşlarına takılmasın. YALAN DÜNYA GELDİKKKK GİDİYORUZZZ.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA