• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygular uç noktada yaşanıyor FİLİZ ÖZKOL

Duygular uç noktada yaşanıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2018, 00:00
Bu hafta duygularımızı uç noktalarda yaşayacağız. Öfkelerimizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak.

KOÇ

Bu hafta, aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikrini de kulak ardı etmeyin. Başkalarının fikirleri ilgilendiğiniz konu da size anlamsız gelebilir.

BOĞA

Karşı cins üzerinde gizemli etkiler bırakabiliyorsunuz.
Mantık mı yoksa duygu mu çelişkisi yaşatabiliyorsunuz. Partneriniz de bu konuda bazen şaşırıp kalıyor. Oysa, temelinde derin mantık adımlarını kullanan bir yapınız var.

İKİZLER

Enerjinizin farkındasınız. Maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz.
Hesaplarınızı ince bir şekilde yapmanız size belli bir disiplin getiriyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.

YENGEÇ

Karşınıza birçok fırsat alternatifi çıkacak.
Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu hafta yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın.

ASLAN

Bu hafta, iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.
Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz.

BAŞAK

Etkilendiğiniz bir kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Belki de, diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önemli. Fakat evli ve ailesi olanlar için önemli bir hafta.

TERAZİ

Çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız, her şey daha iyi olacak.

AKREP

Özellikle olaylara bakış açınızda bir mizah gizli.
Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor.

YAY

İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmaya imza atacaksınız.

OĞLAK

Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

KOVA

Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.
İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. ikna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek.

BALIK

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.
Artık kuşku içinde "yarın ne olacak" diyerek belirsizlikleri kafanızdan atın. İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileri ile kafanız iyice karışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA