• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2019, 00:00

KOÇ: Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, sorunlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirleyecek ve başlangıçlar konusunda cesaretli davranacaksınız.

BOĞA: Öğrenme kabiliyetinizin çok yüksek olmasından dolayı, birçok konuda aynı anda aktivite göstereceksiniz Finans konularında size fikirler verecekler, akılcı ve mantıklı yaklaşımları ilginizi çekecektir. Onlarla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz.

İKİZLER: Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Bugün görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

YENGEÇ: Kazanç sağlamanızda çevresel faktörler etkin rol alacak. Hayatınızda kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Siz sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz.

ASLAN: Kendinizle barışık bir tutum sergilemeye devam ediyorsunuz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. En önemlisi duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. İlişkilerinizdeki pürüzleri fazla büyütmeyin.

BAŞAK: Kariyerinizle ilgili önemli amaçlarınız varsa, bu konuda saptamalarınızı doğru alanlarda kullanacaksınız. Ailenizden kalan eski bir gayrimenkul varsa; onların tamiratı, alım satımı gibi işlerle meşgul olacaksınız. Parasal konularda stratejiler geliştirebilirsiniz.

TERAZİ: Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar mantığınız doğrultusunda sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın. Bu arada aile sorunlarınız ve onlarla ilgili hareketlenme söz konusu. Yapabileceğiniz işleri planlamalısınız.

AKREP: Bugün, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız.

YAY: Hem para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. Sadece kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız.

OĞLAK: Enerjinizi doğru kullanmak adına doğru işler yapmak istiyorsunuz. Dış görünüşünüze yansıtmak istemediğiniz kendi doğrularınız var. Başkalarının fikrine saygılı gibi davransanız bile, en son final fikir size ait oluyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.

KOVA: Bugün, akıl ve sezgilerinizi birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili hayli köklü değişimler söz konusu.

BALIK: Düşünce gücünüz çok yüksek. Fakat kendinizi anlatırken, çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, bugün çalışma hayatınızın yoğun bir tempoda geçeceğini gösteriyor. Karın bölgenizin hassas olduğu bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA