• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.07.2019, 00:00

KOÇ: DUYGULARINIZI baskı altında tutarak isteklerinizi yerine getirmekte belli bir disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Karamsarlığa kapılmazsanız, motive olup kafanızda hayalini kurduğunuz planları gerçekleştireceksiniz.

BOĞA: SEVDİĞİNİZDEN istediğiniz desteği almanıza rağmen, kendi aklınızı beğenen ve hareketlerinizden ödün vermeyen bir kişisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda özgürce davranacak ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde herkese ifade edeceksiniz.

İKİZLER: DÜŞÜNCELERİNİZ hiçbir şekilde değiştirmek istemediğiniz için, sizi ikna etmeleri zor oluyor. Duygusal olmaktan çok, mantıksal davrandığınız için hatalarınızdan asgari bir şekilde zarara uğruyorsunuz. Atılımcı yönlerinizin ortaya çıktığı dönemlerden birini yaşıyorsunuz.

YENGEÇ: ÖFKELİ davranışların size zarar verdiğini biliyorsunuz fakat duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz. Sadece kendinize güvenin.

ASLAN: İÇİNİZDE kopan fırtınaları paylaşma konusunda kararsız kalıyorsunuz ve dinleyenlerin sizi anlamadıklarından şikayet ediyorsunuz. İçsel huzursuzluğunuzu yenmek zorundasınız. Sevdiklerinizden beklediğiniz haberleri alacak ve kısa yol seyahatleri yapacaksınız.

BAŞAK: BUGÜN, sizin gibi takım çalışması gücüne sahip arkadaşlarınızın da desteği ile yeni projeler üreteceksiniz. Özgürlük duygunuzu kişisel zevklerinizle kombine edeceğiniz özel günlerden biri. Çalışma yaşantınızda girişken ve disiplinli davranacaksınız.

TERAZİ: SEVDİĞİNİZ kişi ile aranızda duygusal iletişimin mükemmel gelişeceği bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, yeni projeler üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Fikirlerinizin desteklenmesinden hoşnut kalacak ve motivasyon konusunda güçleneceksiniz.

AKREP: BUGÜN, kendinizi güçlü fakat yalnız hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Onların kişisel sorunları yüzünden, aranız açılabilir. Anlayışınızla olaylara daha akılcı bir çözümle yaklaşacak ve çevrenizde kısa sürede hakimiyet kuracaksınız.

YAY: HIRSLARINIZIN ön plana çıkmasıyla kişisel zevklerinizi arka plana atabilir, yakın çevrenizi ihmal edebilirsiniz. Toplumsal yaşantınızda size olumlu ufuklar açacak, yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. Bugün, cesaretinize güvenmelisiniz.

OĞLAK: BİLGİ sahibi olmadığınız bir konu hakkında görüş bildirmeyi sevmiyorsunuz. Maddi konularda her şey planladığınız gibi gitmeyebilir, aksiliklerden dolayı istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını talep etmeniz konusunda haklısınız.

KOVA: KENDİ istek ve taleplerine odaklanmışken başkalarının size gösterdiği tavır ve tutumları gerilime yol açabilir. Seni aceleye getirdiklerini düşünebilir, sabırsızlıklarından dolayı öfkelenebilirsin. Fakat cesaretini kaybetmez ve duygularını kontrol altına alabilirsen kazançlı çıkacaksın.

BALIK: KİŞİSELLİĞİNİZİ sorguluyor ve mükemmel olma yolunda önemli işler planlıyorsunuz. Bugün, aynı ortak özelliklere sahip yakın dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, motivasyon desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA