• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.07.2019, 00:00

KOÇ: İyi bir planlamayla bir takım hatalarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte önemli çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız.

BOĞA: Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz. Değerinizin anlaşılmaması ve isteklerinizdeki aşırı artış kendinizi yalnız hissetmenize neden oluyor. Olayları mantıksal çerçevede değerlendirmek sizi rahatlatabilir.

İKİZLER: İsteğiniz dışında gerçekleşecek olaylarda karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Bugün dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz ama akıl vermek hoşunuza gidecektir. Huzurlu bir yaşam için hayatınızı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

YENGEÇ: Sevdiğinizle aranızda güçlü bir bağ var fakat sizin duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlığınızı bastırmak zorundasınız. Aksi halde aranızdaki güçlü bağ sizi bir arada tutmaya yetmeyebilir. Sosyal yaşamın renkli yönlerini deneyimlemelisiniz.

ASLAN: Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracaktır. Çevre motivasyonunuzun yoğun olması ve arzuladığınız sıra dışı aksiyonların içinde bulunmak, ufkunuzun genişlemesine katkı sağlayacaktır.

BAŞAK: Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirme adına başarılı adımlar atıyorsunuz. İyi bir planma ve istikrarla başarı merdivenleri daha kolay tırmanabilirsiniz.

TERAZİ: Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

AKREP: İş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

YAY: Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi oldukça olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğine sahipsiniz. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak için çabalıyorsunuz. Gücünüzün sizi daha doğru yerlere götüreceğinden emin olabilirsiniz.

OĞLAK: Duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi , karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

KOVA: Hedeflerinizi kendinize saklayacağınız ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, kendinize her konuda güveniyorsunuz. Fakat kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

BALIK: Sosyal yaşantınızda değişimlerin ve yoğunluğun söz konusu olduğu bu günde, özel arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için her türlü şart sizden yana olacak. Kafanızı dağıtacak ve huzurlu hissedeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA