• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜN çevrenizle iletişim yoğunluğu yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.
Dostlarınızın teklifleri karşısında kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz.

BOĞA: İŞİNİZDE performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı tarafa hissettirme konusunda baskılı davranacaksınız.
Kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz.

İKİZLER: DUYGU ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz.
Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız.
Fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

YENGEÇ: SIKINTILARINIZI paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz.

ASLAN: DUYGUSAL yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz.
Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

BAŞAK: KİŞİSEL becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetlerde boy göstereceksiniz.
Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz.

TERAZİ: SEVDİĞİNİZ kişiyle harcamalarınızı denetlemek istemediğiniz için, daha sonra, bütçenizle ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz.
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda ılımlı ve olumlu motivasyonlar kuruluyor.

AKREP: DUYGUSAL yaşantınızla ilgili pozitif canlanmalar söz konusu. Partnerinizin de, sizinle aynı düşünceler içinde olacağı bir gün. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmanız, aktiviteleri de getirecek.

YAY: DUYGULARINIZDA derinlik arayışı içindesiniz.
Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün içindesiniz. Güven sorununuz var.

OĞLAK: ORTAK iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir.
Fakat, iş yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Bazı olaylar can sıkabilir.

KOVA: BUGÜN sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Yaşantınıza daha fazla aksiyon ve hız kazandırmak istiyorsunuz.
Bugün dikkat çekmeyi başaracaksınız.

BALIK: SAKİN görünen gizli bir inatçılığınız var.
Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Yatırımcı yönlerinizi başarılı bir şekilde ilerliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA