• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2022, 00:00

KOÇ: Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

BOĞA: Yoğun çabalarınızın sağlayacağı avantajlarla kuruntularınızı yenmelisiniz.
Çünkü herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdikleriniz sizi anlamak istiyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli desteği ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz.
Güçlü kararlar verebilecek bir dönemden geçiyorsunuz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

ASLAN: Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli.
Sorumluluklarınızı yerine getiriyorsunuz.
Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK: Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz.
Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası.
Çünkü o sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi olumsuz etkiliyor.

TERAZİ: Dengelerinizde, aksaklıklar çıktığında sıkıntınız artıyor. Birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, başarınızı artırıyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

AKREP: Arzularınıza gem vurmayıp isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri çalıştığınız kişiler bile çözemiyor.
Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

YAY: Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanıyorsunuz. İçsel korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularda gizlilik söz konusu. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: Kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz.
Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinize farklı yaklaşıp adımlarınızı sakin atmalısınız.

KOVA: Çalışma yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çalıştığınız kişilerin size vereceği enerji çok önemli olacak. Sessiz kalarak birçok sorunu biriktiriyor olmanız sizi çok sıkacaktır.

BALIK: Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda sürtüşmeler olabilir.
Organizasyonlarda sorunlar çıkacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA