• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.07.2022, 00:00
KOÇ: KENDİNİZİ neşesiz hissettiğiniz zaman, çevrenize surat asıyorsunuz. Çocuk gibi bir yapınız var. İsteklerinizin anında olmasını istediğiniz için kayıplarınız sizi suçunuz.

BOĞA: SEVDİĞİNİZ insanla bir yere giderken herhangi bir sorun olmuyor. Fakat arkadaşlarınızla bir yerde toplu sohbetlere başlayınca; tılsım bozuluyor, aranızda soğuk hava esiyor.

İKİZLER: YENİ işinizle ilgili yoğun temponuz sevdiklerinizle aranızı açıyor. Sürekli hareket halindesiniz. Yönetici Gezegeniniz Merkür, ortaklıklar konusunda size destek veriyor.

YENGEÇ: İÇSEL olarak hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Kaybettiğiniz zamanı kazanmak elinizde. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız. Alçak gönüllü olunca kazanacaksınız.

ASLAN: GÖRÜŞECEĞİNİZ konu sizin için ekonomik avantajlar sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Alçak gönüllü davranmakla kazanacaksınız.

BAŞAK: AŞKTA zor fakat ilgi çekici günler yaşıyorsunuz. Neptün size olumlu destek verirken duygularda yoğunlaşma var. Yakın geçmişinizdeki olaylar aşkınızda pürüz çıkarıyor.

TERAZİ: YAPTIĞINIZ işle ilgili abartılı konuşmayın. Yorgunluğunuzla ilgili sitemli hareketler edip, kendinizi naza çekmeyin. Bu durumda anlayış gösterecek yakınlarınız uzaklaşıyor.

AKREP: İNATÇI yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında soğukkanlılığınızı kaybetmemeli, ılımlı olmalısınız. Sakinliğe ihtiyacınız var.

YAY: BUGÜN kendinizi ön plana çıkaracak davranışlar içine girmeniz, sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Son günlerde onu çok fazla ihmal ettiniz ve o, artık buna tahammül edemiyor.

OĞLAK: BİRLİKTE olduğu kişiden ayrılmak üzere olanlar; sahip oldukları mülkle ilgili olarak anlayışla yaklaşmalı. Sert tavırlardan vazgeçmeleri onları avantajlı duruma getirecektir.

KOVA: KAR getiren işleri iyi takip ediyorsunuz. Bugün yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdeleyin, acil karar vermeyin. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK: ÇEVRENİZDEKİ herkes işinizdeki tutkulu yanınızı hem takdir ediyor hem de kızıyor. Size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna inanıyorlar, gizli bir yarış içindeler.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA