• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.07.2022, 00:00

KOÇ: BİRLİKTELİĞİNİZDE kişiliğinizi ortaya koyacak davranış biçimlerini benimsemeniz yüzünden, sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz.
Onun duyarlı yapısı karşısında bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

BOĞA: ŞANSINIZI istediğiniz koşullara uygulayabilecek ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız.
Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Ne istediğini bilen ender kişilerden birisiniz.

İKİZLER: AİLENİZLE ortak çalışmalar içinde olacak, onların size verdikleri destekleri karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için, yaptığınız çalışmaların sonuç vermesini beklemelisiniz.

YENGEÇ: İNATÇI yapınızı destekleyen davranışlarla karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz.
Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Ancak onların da bir özel yaşamları olduğunu unutmamalısınız.

ASLAN: PARTNERİNİZLE duygularınızın karşılıklı olması sizin için çok önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileride gülümseyerek anımsayabilirsiniz.
Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzle bulabileceksiniz.

BAŞAK: DEĞİŞİM yaşamak için en uygun günlerden biri. Çözümlenmesi zor olan birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Beklemek bazen işe yarıyor.

TERAZİ: BUGÜN partnerinizle ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz.
Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara özgün bir felsefe ile yaklaşıyorsunuz ama sonuç istediğiniz gibi olmadığı zaman, canınız sıkılıyor.

AKREP: MARS sizi olumlu etkilerken, kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyorsunuz.
Hedeflerinizi doğru belirliyorsunuz.

YAY: ELE avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Şartlardan çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

OĞLAK: BAZI iş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerekecek. Beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

KOVA: YAPACAĞINIZ tüm işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Yaklaşımlarınız bir ok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için, anlaşılmıyorsunuz.

BALIK: İLİŞKİLERİNİZDE sabırlı görünen yapınızı, fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz.
Ilımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA