• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2023, 00:00

KOÇ: Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra, olayların yön değiştirmesinden etkileneceksiniz.

BOĞA: Fırsatlar karşısında, kendiniz iyi yönlendirebiliyorsunuz.
Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceksiniz. İş yaşantınızda bazı konular kafanızı kurcalayabilir.

İKİZLER: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık. Etrafınızdaki kişilerin davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, fırsatları değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ: Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

ASLAN: Burcunuzun simgesi gibi inatçı yönleriniz, sizi yine çıkmazlara sürüklüyor.
Mükemmeliyetçi yapınız sayesinde başarıyı kolay yakalıyorsunuz. Bugün, duygusal anlamda romantizme ihtiyacınız var.

BAŞAK: Bir türlü fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek.
Bugünlerde özellikle sezgilerinizin mantıkla örtüştürmeyi başarmalısınız.

TERAZİ: Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi olacak. Onların destekleri, bazı fırsatları birlikte getirecek.
Arkadaşlarınız arasında yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

AKREP: Sahiplenme duygunuz olmadığı için, seveniniz olduğu kadar tenkit edenleriniz var. İletişim konusunda sorunlar yaşıyorsunuz.
Bir çok zincirleme iş sizi bekliyor.
Zamanınızı iyi değerlendirin.

YAY: Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz.

OĞLAK: Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve detayları gözden geçiriyorsunuz.
Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman güveniniz artıyor.

KOVA: Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ayrıca şartlarını karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmeniz gerekiyor.

BALIK: Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, sizin en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen bazı teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA