• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ece Erken bu yaz evlenir mi? KAHRAMAN DURAK

Ece Erken bu yaz evlenir mi?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.06.2018, 00:00

Magazin sezonu açıldı. Plajlardaki ünlüler, yatlar, denizden fotoğraflar derken, bir yaz sezonuna daha merhaba dedik. Bana kalırsa Bodrum bu yaza Çeşme'den daha hızlı giriş yaptı. Diğer bir konum ise Paris Hilton. Sizler için röportaj yaptım buradan gözlemlerimi bir de detayları aktaracağım. Paris Hilton tam bir profesyonel ve aynı zamanda mütevazı onu da söyleyeyim. Gelelim ana konumuza Ece Erken ve İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu aşkına...

ECE'YE AŞIK OLMUŞ

Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken ve İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu aşk yaşamaya başladı. Bunun ilk haberini yapan kişi bendim.
Sonra tartışmalar yaşandı birkaç hafta daha bu aşk haberi gündemdeki yerini korudu ve sonunda ne yazılır ne de çizilir oldu. Bana gelen fısıltılara göre Ece Erken ve Nazım Torbaoğlu aşkı kış boyunca da devam etmiş. Bol bol İstanbul olmak üzere yurt dışında buluşup tatil yapmışlar.
Bu aşk iyice ciddi bir seviye almış.

SON MODEL OTOMOBİL

İddialar şöyle, Nazım Torbaoğlu Ece Erken'e aşık olmuş. Bir dediğini iki etmiyormuş. Hatta iddialara göre Torbaoğlu, Erken'e Alaçatı'da bir ev ve son model bir otomobil hediye etmiş. Bunlar iddia elbette ama konuşuluyor. Doğrudur, yanlıştır ilerleyen günlerde ortaya çıkar. Peki bu aşkın sonu evlilik olur mu? Bence çok zor. Çünkü Nazım beyin uzun yıllar vazgeçemediği bir aşkı var. Her ne olursa olsun Songül isimli aşkından vazgeçmiyor. Ece, Songül'den, Songül de Ece'den haberdar. Bakalım Nazım bey nikah için hangisini tercih edecek?

PARİS HİLTON BENİ ŞAŞIRTTI

Paris Hilton'u hep skandal haberleri ile tanıyorduk. Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show defilesi için Antalya'ya gittim. Paris Hilton baş manken olacak, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Özge Ulusoy da onun arkasından yürüyecekti. Podyuma çıktılar, önce Hilton'un ayağı kaydı tam düşüyordu ki toparladı şovuna devam etti. Bizim top modellerimiz elbette podyumda çok iyiydiler ama meslek hayatlarının son demlerinde kendilerini öyle bir ispatlamaya çalıştılar ki ben şaşırdım. Paris Hilton'u herkes biliyor, serveti, iş hayatı ve tanınırlığı ile milyarlarca insanın takip ettiği bir isim. Röportaj öncesi dedim, 'ego, kibir, tavan yapmıştır bakalım ne olacak' diye. Bir araya geldik, beni şaşırttı. İşini profesyonelce yapan, karşısındakine saygı duyan ve sohbetin sonunda teşekkür etmeyi unutmayan bir kişi çıktı.

HAYRAN BIRAKTI

Bu benim yaşadığım, bir de Hilton'la yakından ilgilenen görevlilerin anlattıkları var. 'Bizimkileri 30 milyon, Paris Hilton'u milyarlarca insan tanıyor, bizimkilerin kibrinin onda biri Hilton'da yok' dediler. Ne kaldığı otelde farklı talepler, ne kapris ne de kabalık yapmış.
Aynı tavır defile sırasında kuliste de devam etmiş. Bu arada Dosso Dossi Fashion Show'da bizlerin rahatça çalışması için günlerce uykusuz bir şekilde çalışan Aytekin Batmaz ve Ebru hanıma sonsuz teşekkürler. Profesyonellerle çalışmanın tadı çok paha biçilmez.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA