• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 20 Aralık 2014
Yeşiloba'da 70 atın start alacağı 8 koşulu 23. yarış gecesi.
1.AYAK: 4 yaşlı Arapların yarışında Rüzgarın Ruhu ve Dilşadoğlu kapışmasına Yolver de katılabilir. Büyülütay sürprizcilere.
2.AYAK: Dişilerin maiden yarışında Debert Red, Zerdenaz ve Lidya öne çıkan taylar. Asil Tay, Hezrin ve Powerline geniş oynayanlara.
3.AYAK: İngilizlerin 15 handikapında Green Hawk, Emre Kaan, Güm Güm ve Hazarhan kapışması kazananı belirler.
4.AYAK: Arap taylarının Şekerpınar koşusunu bu kez daha hazırlıklı Cankardeşler'in kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: Bölünen maidende Al Maha, Haltan, Tekdemirli, Ore ve Abaraljn birincilik mücdalesi verecek dişi taylar.
6.AYAK: Kapanıştaki sürat yarışında Keita, Akınalp, Surhatın Kızı ve Servanağa arasında birincilik düğümü çözülür.

ALTILIM

3272211
19131
45283
3512
1
F. (2) Simtay, P. (5) Zeus, Pp. (7) Spongebob. S. (6) Hankaf
F. (3) Rüzgarın Ruhu, P. (1) Dilşadoğlu, Pp. (4) Yolver, S. (2) Büyülütay
F. (2) Desert Red, P. (9) Zerdenaz, Pp. (5) Lidya, S. (1) Asil Tay
F. (7) Green Hawk, P. (1) Emra Kaan, Pp. (2) Güm Güm, S. (3) Hazarhan
F. (2) Cankardeşler, P. (7) Radarcı, Pp. (1) Borbore, S. (4) Firikya
F. (2) Al Maha, P. (3) Haltan, Pp. (8) Tekdemirli, S. (5) Ore
F. (11) Keita, P. (1) Akınalp, Pp. (3) Surhatın Kızı, S. (12) Servanağa

5.KOŞU İKİLİ: 7/1
5/6.KOŞU ÇİFTE: 7/2

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.