• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir’de salonlarda güvenlik uygulaması başladı GÜRKAN ERTAÇ

İzmir’de salonlarda güvenlik uygulaması başladı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2016, 00:00

İzmir'de spor müsabakalarına yönelik güvenlik önlemleri kapsamında polis, Atatürk Voleybol Salonundaki tribünlerde arama yaptı. Efeler Ligi'nde Arkas ile İst.B.B maçı öncesi, geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, salondaki taraftarları salon dışına davet etti, aramada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.
Maç, taraftarların salona alınması sonrası başladı. Bundan böyle her maçta böyle bir uygulama yapılabilir ve son terör olaylarını görünce yerindedir.

Ziraat favori, ARKAS plase

Voleybolda Efeler Ligi'nin ilk devresi kapandı. Ziraat Bankası 29.250 puanla lider bitirirken şu anda şampiyonluğun en büyük adayı görüntüsü verdi. Ege'nin gururu ARKAS, devrenin son iki haftasına kadar yarışı mükemmel götürdü ama üstüste deplasmandaki Maliye Milli Piyango ve İzmir'deki İst.Belediye yenilgileriyle herşeyi berbat etti. Hele 3-1'lik İst.Belediye şoku inanılacak gibi değildi. F.Bahçe'nin bu kadroyla 4.sırayı alması büyük başarı. Son yıllarda hep zirve mücadelesi veren Halkbank'ın 11 maçın 6'sını kaybederek 6.sıraya düşmesi ilginç.
Eğer ARKAS 2.yarıyı İzmir'de Ziraat'ı yenerek açarsa şampiyonluğa yürüyebilir. Gerçi play-off var daha ama ligi 1.bitirmenin avantajı büyük. Beşiktaş'a son iki sırada düşme adayı durumunda bulunması yakışmıyor.

Yatak yorgan VOLEYBOL

Voleybol maçlarındaki program düzensizliği bazen aynı gün 4 saatlik gecikmelere neden oluyor, voleybolseverler geceyarılarına kadar salonda pinekliyor, çile dolduruyor.
Uykudan önce programı sanki. Yatak- yorgan eksik sadece. İzmir'de geçen cumartesi Atatürk Voleybol Salonu'nda 3 maç vardı.
14.30'daki Işıkkent- Maltepe Yalı maçı 2-3 biterken 3 saat sürdü, çünkü 4.set 35-33 bitti. Bu maç sarkınca ve takımların ısınması için 30 dakika ısınma süresi verilince ARKAS-İstanbul B.B maçı 1.5 saat rötarla 18.00'de başlayabildi. Bu maç da yaklaşık 2 saat sürünce 18.30'daki ARKAS-Rota Koleji maçı da 20.30'da başlayabildi.
Bu çetin maç da 2.5 saate uzayınca üç maç ile de ilgilenip salonda kalan seyirciler 14.00'te geldikleri salonu 9 saat sonra terkedebildi. Bayanlar 1.Ligdeki maçlar hep çekişmeli geçiyor, lütfen dikkat edelim, programları ona göre düzenleyelim.
Programa 2 saat süre konularak işler halledilemiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA