• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Utanmaz adamlar GÜRKAN ERTAÇ

Utanmaz adamlar

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2018, 00:00

O başını yardığın, hastanelik ettiğin adam kim biliyor musun ? Türkiye'ye tarihinin en büyük futbol zaferini yaşatan, Dünya Üçüncüsü yapan bir futbol, aynı zamanda centilmenlik dehası. Sense insanlıktan nasibini alamamış, parya zevklerin için eline geçirdiğini sahaya fırlatan zavallı.
Bu iki takım tarihte şampiyonluklar kazanmış, aynı zamanda Zeki Rıza Sporel ve Süleyman Seba gibi hem efendilikleri, hem de sportmenlikleriyle parlayan yıldızlar yetiştirmiş koca camialar. Kemiklerini sızlattınız o kulüplerine spor aşkıyla hizmetten başka şey düşünmeyen efsanelerin. Ve o devirlerde değil senin gibi aymazların saldırısıyla karşılaşmak, iki takımın taraftarları Dolmabahçe'de yanyana oturup maç izlerler, kazananı kutlarlardı. Fenerbahçeli taraftarların yaptıklarına inanamadık.

F.BAHÇE DÜŞMANLIĞI BU

Rakip 10 kişi kalmış, skor istediğin gibi gidiyor, niye saldırıyorsun, sahayı yabancı maddelerle donatıyorsun. Quaresma'ya korner attırmıyorsun, çakmak, zararlı madde ne varsa yağdırıyorsun, Beşiktaş yedek kulübesine saldırıyorsun. Beşiktaş içeri kaçıyor, hakemler de. Ne gereği var, kulübüne bile bile ceza verdiriyorsun, hem kupa finaline hem de lige yansıyacak. Belki de sezon sonuna dek tek bir lig ve kupa maçı daha izleyemeyeceksin.
Sen taraftar filan değilsin. Taraftar olsan bu rezilliğe kalkışmazsın. Ne zaman öğreneceğiz efendi gibi maç izlemeyi. Türk Sporu adına utanç tablolarına kahrolduk. Adına ezeli rekabet dediğimiz futbol senfonisi değildi bu. Fenerbahçe'nin başarısını, şampiyonluğunu istemeyenlerin maşası mısınız, piyonu musunuz? Bir takıma ancak bu kadar zarar verilebilir.

SAHADAKİLER DE KÖTÜ NİYETLİ

Futbolcular da futbol oynamaya değil, birbirlerini boğazlamaya çıkmışlar. İki senede 5 kırmızı, 11 sarı kart gördüler akıllanmadılar.
Ama düne özel öfke ve şiddet tam çadır tiyatroluktu.
Rakibe kart göstertmek için kendini yere atanlar mı ararsın, tribünlere efelenip Caner gibi tahrik edenler mi ? Sonunda maçı yarıda bıraktırdınız, tatil ettirdiniz, övünün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA