• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kısa kısa... GÜRKAN ERTAÇ

Kısa kısa...

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2018, 00:00

G.Saray Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon ortasında Bursa B.Ş.B'den transfer ettiği milli libero Gizem Karadayı ile yola devam etme kararı aldı.

Jeopark Kula, 1.98'lik orta oyuncusu Burak Köse ile yeniden sözleşme yaptı.

Maliye Piyango, Ziraat Bankası'ndan 2.02 metrelik orta oyuncu Sabik Karaağaç'ı renklerine kattı.

Birinci Lig'ten Solhan Spor, Tokat B. Plevnespor'dan tecrübeli orta oyuncu Fatih Ulusoy'u transfer etti.

Afyon B.Yüntaş, iç transferde libero Beytullah Hatipoğlu ile yeniden anlaştı.


Tiryaki Sambacı Türk Çay'ı için erken geldi

VOLEYBOL

Efeler Ligi'nde sezonu şampiyon Halkbank'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Arkasspor, yeni sezonu 10 Ağustos'ta açacak. Mavi-beyazlılar tüm oyuncularına 9 Ağustos'ta İzmir'de bulunmalarını bildirirken Jeopark Kula Belediyespor'dan transfer edilen Brezilyalı pasör Murilo Radke yöneticilerden şimdiye kadar hiç rastlamadığımız bir istekte bulundu, "Bir hafta önce gelebilir miyim?" dedi. Şaşırtan bu isteğini de ilginç şekilde açıkladı:"Türk Çayının tiryakisi, tutkunuyum. Bir an önce gelip hem voleybola hem de demli bir çaya kavuşmak istiyorum..." Ne diyelim, Murilo'ya çaylaaaar bizden...

ARKAS BAYAN TAKIMI GÜCÜNÜ YİTİRMEDİ

Bayanlar Voleybol Birinci Liginde play-off'u hedefleyen Arkas Bayan Voleybol Takımı, Melisa ve Gizem'in dışında kadrosunu korudu.
Başantrenör Onur Işıkçı ligde Balıkesir B.Ş.B'nin çekilmesi, Manisa B.Ş.B'nin küçülme kararı alması nedeniyle yetenekli oyuncularıyla yine ligin sürpriz ekipleri arasında bulunacaklarını, fırsat buldukları taktirde zirve mücadelesi vereceklerini söyledi.

FİLEDE BALAYI SÜRÜYOR

Voleybolcular, "Nikahta keramet var" diyerek ilişkilerini mutlu sona erdiriyor. Bu spor dalınla ilgilenip tanıyan ve sevgi bağlarına taşıyan çiftmler kervanına Efeler Ligi ekiplerinden Maliye Piyango forması giyen Halil İbrahim Yücel ile Arkas Spor'da oynayan Gizem Karabacak da katıldı. Voleybolcu çift, dün akşam İzmir'deki Aqua Marin'deki törenle mutluluğa yelken açtı. Biz de Halil İbrahim ile Gizem'i kutluyoruz.

VETERANLARDAN VEFA

Muğla'daki 4. Veteran Volleymasters 2018 Şampiyonası ödül ve kupa töreniyle son buldu.
31+ bayanlarda Marmaris Akademi, 37+ bayanlarda İstanbul Beylerbeyi, 43+ bayanlarda Muğla Voleybol Derneği, 35+ ve 45+ erkeklerde İst.Büyükdere, 50+ erkeklerde İzmir Gazi Master, 55+ İzmirgücü ve 60+ erkeklerde Muğla Voleybol Derneği şampiyon oldu.
TVF'nun Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu'nun bu sporu yaparken yaşamını yitiren BAL eski başkanı Ahmet Tolga Demirer'in anısına oğlu Demir Demirer'e plaket vermesi alkışlanacak hareketti, herkesi duygulandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA