• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Transferde köşe kapmaca GÜRKAN ERTAÇ

Transferde köşe kapmaca

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.05.2019, 00:00

Yaz aylarına girdiğimiz şu sıralarda voleybolda transfer tüm hızıyla sürüyor. Sultanlar Ligi'ne iddialı girmek isteyen Beşiktaş, ilk süper transferini genrçekleştirdi, tam 15 yıl Eczacıbaşı forması giyen milli orta oyuncu Büşra Kılıçlı'yı transfer etti. Siyah-beyazlılar ayrıca Beylikdüzü'nden Ceyda Aktaş', THY'dan İrem Cor'u renklerine kattı, Arelya Karasoy'u da kadroda tuttu. Efeler Ligi'nin iddialı ekibi Galatasaray, randıman aldığı üç oyuncuyla yeniden sözleşme imzaladı. Bunlar Rus asıllı İtalyan Oleg Antonov, Yasin Aydın ve Melih Sıratça.
PTT, iç transferde Dolunay Çetinkara ve Ayşe Kılıç'la yeniden anlaştı. Vakıfbank ile Sultanlar Liginin yeni takımı Yeşilyurt arasında dostluk köprüsü kuruldu, şampiyon, kadrosunda değerlendiremeyeceği 4 genç yeteneği, İzmirli Ayça Aykaç, Buket Gülübay, Derya Cebecioğlu ve Tuğba Şenoğlu'yu kiralık verdi

UÇAN KÜBA'LI FENER'DE KALDI

Efeler Ligi Şampiyonu Fenerbahçe, geçen sezon renklerine kattığı Kübalı yıldız Salvador Hidalgo Oliva'yı kadrosunda tuttu, yeni bir sözleşme imzaladı.
Sezonu çifte kupa ile tamamlayan smaçör oyuncu aynı zamanda 'En Değerli Oyuncu' (MVP) ödülünün sahibi oldu.
Hidalgo, 1.95'lik boyuna karşın müthiş sıçrayışıyla blok üstü smaçlarıyla tanınıyor, karşılanması zor servisleriyle tanınıyor. Hidalgo ARKAS ile yapılan final maçlarında servisten üstüste 9 sayı alarak inanılmaz bir başarı elde etmişti. Fenerbahçe, kaptan pasörü Ulaş Kıyak ve smaçör İzzet Ünver'le de yeniden anlaştı.

ARKAS'A BÜYÜK ONUR

İzmir'in voleyboldaki gurur abidesi ARKAS, yetiştirici kimliğiyle sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da adından övgüyle sözettiriyor.
Avrupa Milletler Kupası'nda ilk 7'de mavi-beyazlı takımdan yetişen 5 oyuncu oynuyor. Burutay, Çağatay, Adis, Yiğit ve libero Burak ARKAS'ın pişirdiği ve piyasaya çıkardığı oyuncular.
Bunlardan Burutay, Halkbank'ta oynuyor, Burak da bu sezon G.Saray'a transfer oldu.

AYDIN, PLAK ÇALACAK

Sultanlar Ligi'nde Ege'nin tek temsilcisi Aydın B.Belediyespor transferin en büyük çaba gösteren takımları arasında.
Mavi-beyazlılar, G.Saray'dan Meryem Boz, Nilüfer B'den Hazal Selim Arifoğlu, Hande Korkut, Çanakkale B'den Bihter Dumanoğlu'ndan sonra ilk yabancı transfer bombasını patlattı, Hollandalı milli oyuncu Celeste Plak'ı renklerine bağladı. İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen 24 yaşında 1.90 boyundaki yıldız oyuncu, sezonu İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile tamamladı.
Hollanda Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Olimpiyatlar'da dereceler aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA