• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu takım ligde kalacak OGÜN ÖZDEMİR

Bu takım ligde kalacak

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2022, 00:00

Göztepe, yakaladığı 4 maçlık müthiş seriyle kendini ateş hattının dışına çekmişti. Ancak Altay'a derbide yenilen sarı-kırmızılılar, hafta içinde de Beşiktaş'a penaltılarla elenince moraller bozuldu. Hatay'a moralsiz gelen İzmir ekibinde Adis Jahovic'in ardından sakatlık kervanına Cherif Ndiaye, Atınç Nukan, Dzenan Burekovic ve Marko Mihojevic katıldı. Üstüne bir de Dino Arslanagic ve Obinna'nın da cezalı olması teknik direktör Nestor El Maestro'nun elini kolunu bağladı. Göz-Göz tüm olumsuzluklara rağmen Hatay önünde maça iyi başladı ve önde yaptığı baskıyla rakibini şaşırttı. Sarı-kırmızılılar, Di Santo ve Tijanic ile iki de net pozisyondan yararlanmadı.
İkinci yarının sonlarına doğru oyundan kopan Göz-Göz'e Hatayspor cezayı kesti.
Önce Murat'ın hatasında Diouf sonrasında ceza sahası dışından El Kaabi Göztepe ağlarını havalandırdı. Maestro etkisiz olan Maubandje ile Tijanic'in yerlerine Berkan ve Yalçın'ı alarak ikinci yarıya başladı. Aytaç biraz daha öne geçince sarı-kırmızılılar, hücumda etkili olmaya başladı. Ataklarını sıklaştıran Göz-Göz Halil ile farkı bire indirse de bu yeterli olmadı ve İzmir ekibi üst üste 2. kez mağlup oldu.

Gereksiz kartlara dikkat

Ancak Göztepeli taraftarlar içini ferah tutsun. Bu takım kümede kalmayı başaracak.
Hem de basın tribününde izlerken ölüp ölüp dirildiğim Ankaragücü maçında olduğu gibi son müsabakaya bırakmadan yapacak. Fakat Göztepeli futbolcuların artık gereksiz yere kart görmemesi gerek.
Bu hafta Dino ve Obinna yoktu. Gelecek hafta ise Atakan olmayacak. Biraz dikkat!
Ayrıca Adis'in geri dönmesiyle hücumda daha etkili bir Göztepe izleyeceğimize eminim.
Son olarak Soner'in de biraz daha performansını yukarı çekmesi gerekiyor.
Özellikle hücuma çıkarken kaptırdığı toplar sarı-kırmızılıların canını çok yaktı. Biraz daha kontrollü oynarsa ilk geldiği sezonki gibi takıma katkı verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA