• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eren tuttu Paixao attı OGÜN ÖZDEMİR

Eren tuttu Paixao attı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2023, 00:00

Bu sezon yokluklar içerisinde kümede kalma yarışı veren Altay, şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor önünde puan avına çıktı. Adanaspor ve Yeni Malatyaspor'un deprem nedeniyle ligden çekilmesiyle birlikte küme düşecek takım sayısı da ikiye inince, İzmir ekibine bir rahatlama geldi. Fakat pabuç yine de pahalı. Deprem felaketinin ardından lige verilen aranın dönüşünde Bodrumspor'a mağlup olan siyahbeyazlılar, Yeni Malatya karşısında hükmen galip gelince rahat bir nefes aldı. Gençlerbirliği'nin bay geçtiği haftada Denizlispor ve Altınordu'nun da mağlup olması İzmir ekibinin iştahını kabarttı. Altay, güçlü rakibi karşısında ne yapması gerekiyorsa onu yaptı. Eyüpspor'un hücum hattının formunda olmaması ve siyah-beyazlı ekibin savunmasının harika performansı birleşince genç eldiven Eren'e fazla iş düşmedi ilk 45 dakikada. İlk yarının son anlarında Paixao'nun direkten dönen topu maça heyecan kattı.

ISTEDİGİNİ ALMAYI BASARDI

Fakat bu pozisyon için de ofsayt bayrağı kalkınca, ilk yarı için tehlikeli diyebileceğimiz pozisyon kalmadı. İkinci yarıda lider Eyüpspor, tüm hatlarıyla Altay kalesine saldırdı. 67 dakika Çanakkale geçilmezi oynayan siyahbeyazlılar, Eyüp savunmasının hatasında yıldız ismi Paixao'nun 68. dakikada attığı harika golle gurbette istediğini aldı. Kalan dakikalarda İstanbul ekibinin İbrahim Yılmaz ve Halil Akbunar başta olmak üzere yakaladığı fırsatlarda genç eldiven Eren geçit vermedi. Altay, İstanbul'da kazandığı üç puan sonucu ligde kalma umutlarını yeniden yeşertti. Boşuna dememişler, atanın ve tutanın iyi olacak diye. Eren tuttu, Marco Paşa attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA