• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ne yaptın Göztepe ŞENOL KANTÜRK

Ne yaptın Göztepe

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2021, 00:00

Ligde oldukça sıkıntılı günler yaşayan Göztepe adına Beşiktaş maçından alınacak her puan çok önemliydi. Takımın başına geldiği günden bu yana 14 maçta sadece 12 puan alabilen El Maestro'ya hafta başında yapılan görüşmede "Son iki maç takımı toparla yoksa yollarımız ayrılır" ültimatomu da verilmiş. Hoca futbolcularını o kadar maça hırslı hazırlamış ki maç başlar başlamaz Göztepeli oyuncuların isteği ve arzusu görüldü. Maçın hemen başında gelen gol Göztepe'yi o kadar rahatlattı ki, tüm Göztepeli taraftarlar acaba bir galibiyet gelir mi beklentisine girdi. İlk yarım saatte Göztepeli oyuncular sahanın her yerinde baskı yapıp oyunun içinde kaldılar.

GÖZ-GÖZ ELİNDEN KAÇIRDI

İlk yarının sonlarına doğru Beşiktaş'ın beraberlik golünün ardından Göztepe iyi ve etkili oynarken bir de penaltı kazandı.
Penaltı atışında topun başına geçen Soner o golü atsa ikinci yarı bambaşka bir maç izleyebilirdik. İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, Göztepe oyundan her ne kadar kopmak istemese de usta ayakları ile golü atmasını bildi. Maçın son bölümünde Beşiktaş sahada 10 kişi kaldı. Penaltı atışını kurtaran kaleci Ersin, son dakikalarda da kalesinde devleşerek Göztepe'ye geçit vermedi.
Ve böylece Göztepe öne geçtiği kritik maçtan puansız ayrıldı. Sonuç olarak ne diyebiliriz ki maça golle başlamışsın, bir penaltı kaçırmışsın rakip neredeyse son 12-13 dakikayı 10 kişi oynamış ama sen bu deplasmandan da puan alamadan dönmüşsün. Yazının özeti iyi oynadık, ezilmedik diyebilirsiniz ama ligin dibine demir attık. İyi oynasan da galibiyetler alamadıktan sonra ligde kalmak zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA