• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayat öpücüğü ŞENOL KANTÜRK

Hayat öpücüğü

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2022, 00:00

Sezonun ilk yarısını kabus gibi geçiren Göztepe, ikinci yarının ilk haftasında Antalyaspor'u golcüsü Ndiaye'nin golleri ile devirerek en azından ileriye umutla baktı. 2 hafta öncesine kadar oynanan futbol umut verse de alınan sonuçlardan sonra taraftarda "Acaba küme düşer miyiz!" endişesi vardı. Futbolcular her maça final havası niteliğinde hazırlanıp çıkmalı.

İKİNCİ YARI ŞOV YAPTI
Yönetim de zaten ara transfer dönemi resmen başlamasa da üç oyuncuya birden imza attırarak takımın eksikliklerini tamamlamaya başladı. Gelen transferler de zaten sahada oynayan futbolcuları etkilemiş artık "Kimse yerim garanti" demez. İlk 15 dakika Göztepeli oyuncular ne yaptığını bilmezken sonradan Katar'da Beşiktaş ile Süper Kupa finali oynayan Antalya'nın belki de yorgunluğu diyelim oyuna ağırlıklarını koymaya başladı. Halil'in düşürülmesi sonucunda Soner'in kazandığı serbest atışta Atınç Nukan, Göztepe'nin golünü atınca tüm futbolcular rahatladı.
İlk yarının son dakikasında İrfan Can'ın direk dibinden çıkardığı top maçın kırılma anı oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında birçok pozisyonda topu ezen Ndiaye ikinci yarıda adeta tek başına bir şov yaptı. Hat-trick yapan golcü oyuncu, Adis Jahovic veya gelecek bir başka golcü ile de rekabete hazır olduğunu herkese gösterdi. İkinci yarının ilk haftasında alınan bu galibiyet futbolcular ve taraftarlar üzerindeki olumsuz havayı bir nebze dağıtmış oldu. Takıma yapılan üç takviyenin yanı sıra alınacak birkaç oyuncudan sonra Göztepe bambaşka bir takım hüviyetine bürünebilir.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART
İkinci yarı maçlar çok zorlu geçecek. Puanlar artık aslanın ağznda desek yanlış olmaz.
Göz Göz, korkulu rüyadan bir an önce kurtulmak istiyorsa İzmir'deki maçlardan üç puan alıp deplasmanlardan da en azıdan bir puanla dönmesini bilmeli. Son notum da Göztepeli taraftarlara olacak. Onlar her zaman Göztepe'yi desteklediler ve desteklemeye de devam edeceklerdir. Futbolcular, Göztepe taraftarının desteğine çok ihtiyaç duyacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA