• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlk yarıyı sancılı bitirdi ŞENOL KANTÜRK

İlk yarıyı sancılı bitirdi

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2021, 00:00

Sezona büyük umutlarla başlayan Göztepe, maalesef ilk yarıyı büyük hayal kırıklığı ve umutsuzlukla tamamladı. Geçen sezonun iyi bir yerde tamamlanması ve kadroya takviyeler yapılınca birçok taraftar da acaba yeni stadımızda "Avrupa Kupaları'na gidebilir miyiz" rüyası oluşmuştu. Fakat sonuç ne yazık ki ortada, Göztepe düşme hattının tam ortasında ilk yarıyı tamamladı. Pandemi koşullarının rahatlamasının ardından Göztepe'nin itici gücü büyük Göztepe taraftarı tribündeki yerini alarak takımını hep destekledi. Taraftardaki inanç futbolcularda olsaydı inanın Göztepe şu anda bulunduğu konumda asla olmazdı.

TARAFTAR İŞİNİ YAPIYOR
Adana Demir maçı öncesi taraftarların arasından geçerken umutsuz konuşmalarını işittim. Maça geldim esame listesine baktım takımı ileriye taşıyan Halil Akbunar yedek.
İçimden "Ne yapıyor bu hoca?" derken Beşiktaş maçında Halil'in oyundan alınırken göstermiş olduğu tepki aklıma geldi. Hoca Halil'i yedek bırakarak onu cezalandırmış oluyordu aklı sıra ama ya takımın ne olacaktı?
A.Demir Balotelli'nin muhteşem golü ile öne geçti, Göztepe'nin ilk yarı boyunca etkili sayılabilecek bir tane bile atağı yoktu.
İkinci yarı futbolcular tekrar toparlanır maça ortak olur mu derken A.Demirsporlu oyuncular maç skorunu korumaya çalıştılar.
Hakem için zaten yorum yapmaya gerek yok. Adana Demirsporlu oyuncunun eline top çarpıyor ceza alanı içinde ama maçın hakemi oralı bile değil. Göztepeli oyuncuların gol atacak halleri yoktu ama Adana Demirsporlu oyuncular topu kendi kalelerine gönderdi. Göztepe kalan dakikalarda çok bastırdı ama kaliteli ayaklar olmayınca skor üretme başarısını gösteremedi. Göztepe devre arasına oldukça sancılı girdi. Yönetim eğer bu girdaptan takımı çıkarmak istiyorsa, gerekli takviyeleri yapmalı. Hangi mevkiler mi? Onları artık sokaktaki çocuk bile biliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA