• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Senin haddine mi düşmüş Memiş? YUNUS KARAKAYA

Senin haddine mi düşmüş Memiş?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2015, 00:00
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı'nın Yeni Asır, Sabah ve Yeni Şafak gibi gazeteleri hedef göstermesi büyük tepki çekti.

Ey Memiş! Senin haddine mi düşmüş, "Birlik Çağrısı" yapan gazeteyi hedef göstererek yere atman.

Sen ve senin düşüncende olanlar şunu unutmasın, yere savurduğun bu gazete, ne işçinin alın terinden kesilen maaşlarla beslenenlere, ne de bu vatanı bölmek isteyen hainlere pabuç bırakmayacaktır.

Sizlere inat, bu milleti birlik olmaya, dirlik olmaya davet etmeye devam edecektir, bunu böyle bilin.

İşin garibi Memiş efendinin bu provokatörlüğü sırasında meydanda bulunan CHP'nin gazeteci Milletvekili Tuncay Özkan ve CHP Milletvekili adayı Atilla Sertel'in olaya sessiz kalması. Hani sizler basın özgürlüğü savunucusuydunuz? Attığınızda mangalda kül bırakmıyordunuz?

Bu gazete milletin ve devletin yanında olmaya devam edecektir.

Memiş bey, sizin provokatörlüğünüz işe yaradı ve Yeni Asır'a bir grup genç saldırdı. Memnun olmuşsunuzdur umarım. Bundan sonra bu gazete bünyesinde bir kişinin kılına zarar gelirse bunun sorumlusu Memiş Sarı'dır.

Bakın Cemal Safi bir şiirinde ne söylüyor;

Geçin o sınıfları, geçin kardeşim, geçin,
Barışta buluşalım mutlu Türkiye için!
Düşman sevindirmenin ne alemi var şimdi?
Milletçe kenetlenip sarılmamız kar şimdi!
Başka ulus var mı böyle temiz, böyle saf?
İnsaf edelim dostlar, insaf edelim, insaf!

Gelelim işin bir başka boyutuna

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ile Türk Tabipler Birliği Basmane'den başlayarak, Gündoğdu Meydanı'na kadar yürüyerek burada bir açıklama yaptı. Yürüyüşün amacı terör saldırısı ve Barış'tı ama nedense ne bölücü terör örgütü ve onun uşakları protesto edildi, ne de barış mesajları verildi. İşleri güçleri, hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aleyhine slogan atmaktı. Bu yürüyüşte HDP'lilerle CHP'lilerin omuz omuza yürümeleri sizce normal mi?

Yürüyüş sırasında CHP İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Sinan Sarıküse ve arkadaşlarının gülerek selfie çekmesi, CHP İzmir Kadın Kolları'ndan Birgül Doğan, Karabağlar Kadın Kolları'ndan Kerime İlgezdi'nin olayın meydana gelmesinin ardından karşılıklı göbek atmaları Ankara'da terör saldırısında hayatlarını kaybedenlere ne kadar üzüldüklerini göstermiyor mu(!) sizce?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA