• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O CHP’liye yeni sorular YUNUS KARAKAYA

O CHP’liye yeni sorular

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2016, 00:00
Bir önceki yazımda "Kim bu CHP'li?" diye sormuş ve sizlere söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmayan bir CHP'li yöneticiden bahsetmiştim. Sanırım mesaj yerine ulaşmış ve CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özen, sosyal medya üzerinden yazdıklarıma cevap vermiş. Gerçi Yücel Özen benim iddialarıma cevap vermek yerine mal varlığını açıklamayı tercih etmiş ama yine de kendisine teşekkür ederim.

Yücel Bey, açıklamasında il yöneticisi olunca şirketini devrettiğini söylemiş. Ancak sanırım CHP İzmir İl teşkilatı kongresi Aralık ayında yapıldı, ama bir gazeteci dostumuz İntegral Araştırma- Danışmanlık Şirketi'ni Nisan ayının başlarında devraldığını duyurmuştu.

Mesela Yücel Bey, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tüm yeğenleri ile Alevi dedelerini ihale takipçisi olarak nitelendirip nitelendirmediğine dair neden bir açıklama yapmadı?

Yücel Özen CHP'liler tarafından kendisine yönelik olarak "Sen belediyelerden bugüne kadar doğrudan teminle anket işi aldın mı?" iddialarına neden net olarak cevap vermedi?

Önder Sav'a yakınlığıyla bilinen isimleri 'İsmail Ağa Tarikatı üyeleri' olarak nitelendirip nitelendirmediğine dair iddialara da hala niçin cevap vermedi?

Pazar günkü yazımdan sonra birçok CHP'liden Yücel Özen'e şunları da sormam gerektiği yönünde mailler aldım;

♦ İl kongresinden sonra kendine ait facebook sayfasından yaptığı açıklamalarda ve basına geçtiği açıklamalarda CHP İzmir İl Yönetim Kurulu'nda herhangi bir görevlendirme yapılmamasına rağmen Basın ve Medya İlişkilerinden Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı titrini neden kullandı?

Yani CHP'nin hiçbir organını tanımadan kendine bir koltuk seçti ve oturdu. Ancak Alaattin Yüksel başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında yapılan görev dağılımında il başkan yardımcısı yapılmadı. Bu konuda gerek medyadan gerekse CHP örgütlerinden ve üyelerinden detaylı bir özür neden dilemedi?

♦ CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Yücen Özen için, "Konuşursam yönetimde kalamaz" derken ne demek istedi?

♦ 2007 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Expo nedeniyle Tayland'a gerçekleştirilen gezisi sonrası Aziz Kocaoğlu'na ve Alaattin Yüksel'e sert eleştirilerde bulunmuş dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a methiyeler dizmişti. O gün söylediklerinin ardında bugün de duruyor mu Yücel Bey?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI