• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kart değişimi Manisa’da ücretsiz YUNUS KARAKAYA

Kart değişimi Manisa’da ücretsiz

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2016, 00:00

Kart değiştirme olayını yüzüne gözüne bulaştıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir halkına eziyet etmekte sınır tanımıyor. Dayatmayla insanların elindeki ulaşım kartları, ücret alınarak değiştiriliyor.
Oysa Manisa Büyükşehir Belediyesi kartları ücretsiz değiştiriyor.
Beceriksiz organizasyon sonucu insanlar parası ile İzmirim Kart bulamıyor. Piyasada yeteri kadar kart olmadığı için insanlar toplu taşıma araçlarını kullanamıyor.
Özellikle şehir dışından gelenler tamamen mağdur olmaktadır.
Güzel İzmirimiz, belediyemiz sayesinde nasıl tanınıyor tahmin etmek zor olmaz.
Aylar öncesinden internet üzerinden kişisel kart başvurusu yapan öğrenci ve öğretmenler hafta içinde bir şok ile daha karşılaştı. Binlerce kişi fotoğraf olayından mağdur oldu.
Fotoğraf bahanesi ile binlerce kişinin kartı basılmadı. Düzeltme yapılıp bir hafta sonrasına kart vermek üzere gün verildi.
4 dakikada yapılacak bir işlem için haftalarca beklemeyi takdirinize bırakıyorum.
Türkiye'nin tüm şehirlerinde bu kartlar 5 dakika içinde faal olarak kullanıcıya ulaştırılmaktadır.
Dipnot olarak belirtmek isterim.
Belli ki bu SOL perde SON perde olmayacak.

HEDİYELİK EŞYA GÜNLERİ BAŞLIYOR

İzmir ve Egelilerin yılbaşı hediyeliğinde 26 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri adres değiştirdi. 26 yıldır Kültürpark'ta düzenlenerek İzmir'e mal olan organizasyon, bu kez İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar Kültürpark Yenileme Projesi nedeniyle Kültürpark'ta yapılmayacak.
Bu duruma çok üzülen yaklaşık 200 bin SOUVENIR ziyaretçisi ve 250 katılımcısı için yeni buluşma adresi olarak Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi belirlendi.
Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, cuma günü açılacak olan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'nin 30 Aralık'a kadar açık kalacağına dikkat çekerek, "30 Aralık'ta tamamlanacak SOUVENIR her gün 11.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. Aynı alanda 23-30 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek SOUVENIR Altın ve Pırlanta Perakende Günleri de 11.00-22.00 saatleri arasında açık kalacak. Altın ve pırlantada dudak uçuklatan indirimler yaşanacak" dedi.

İKİ DADAŞ BİR SES

Bayraklı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "İki Dadaş bir ses" dayanışma gecesi cuma günü yapılacak. Bayraklı Belediyesi Havuz Kültür Merkezi'nde yapılacak olan etkinlikte Mahmut Arı, Mithat Papağan sahne alırken Gizemli Şair Numan Çelik de şiirleriyle geceye renk katacak. Etkinlik saat 19.00'da başlayacak.

KİM OLURSAN GEL

İzmir Gaziemir'de kurulu bulunan Özel Gazi Koleji, Şeb-i Arus Gecesi düzenledi. Okulunun Genel Müdürü Bekir Kocagöz, bugün Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'de saat 19.00'da başlayacak olan geceye tüm İzmirlileri davet etti.

BİZİM MAHALLENİN ÇOCUKLARINI TEBRİK EDERİM

Doğduğum ve çocukluğumun geçtiği mahallemin takımı Salihli Keli Zaferspor, imkansızlıklar içerisine mücadele etmesine rağmen bu sezon da oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Kulübün tüm yükü Başkan Alim Teker ve Mahalle Muhtarı Recep Avcı'nın üzerinde. Maddi imkansızlıklarla boğuşan bir kenar mahalle takımı olan Keli Zaferspor'un teknik direktörlüğünü Hakan Sarı yapıyor. Başkan Alim Teker, topladıkları bağışlarla kulübe antrenmanlara ve deplasmana gidip gelmek için bir minibüs aldıklarını dikkat çekerek, "Tüm imkansızlıklara rağmen Manisa 1. Amatör Küme'de şampiyonluğa oynuyoruz" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA