• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SOUVENIR’ın adresi neden değişti? YUNUS KARAKAYA

SOUVENIR’ın adresi neden değişti?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2016, 00:00

Her yıl sevdiklerini sevindirmek için yeni yıl hediyesi almak isteyenlerin akın ettiği SOUVENIR, bu sene farklı bir yerde açıldı.
Neden farklı yerde açıldı?
İnsanlar yeni yere nasıl ulaşacak?
Souvenır'a katılan firmalar yeni yer hakkında ne düşünüyor?
İşte tüm bu soruları Souvenır'ı organize eden Genciz Fuarcılığın Genel Müdürü Osman Gençer'e sordum.
-Neden farklı yerde açıldı?
Bir taraftan Souvenır'ı gezdiren Osman Gençer, sorularıma da içtenlikle cevap verdi.
Gençer "Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark Yenileme Projesi nedeni ile Kültürpark'ta yapamadık. Gaziemir'deki yeni fuar alanına İzmirlerin ulaşmakta zorluklar yaşayacağını düşünerek, arkadaşlar ve firmalarla yaptığımız istişare sonucunda Hediyelik Eşya Günleri'ni Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirme kararı aldık" dedi.
Gençer, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve ekibinin de kendilerine büyük katkı sağladığını dile getirdi.
-İnsanlar yeni yere nasıl ulaşacak?
Hediyelik Eşya Günleri'ne ulaşımın zor olmadığını dile getiren Gençer "İzmirlilerin yeni alana ulaşmaları için her türlü kolaylığı sağladık. İZBAN ile gelecek olan misafirlerimiz Salhane durağında indikten sonra Tepekule Kongre Merkezi'ne ulaşmaları iki dakikayı bulmuyor.
Bayraklı sevgi yolundan ve Fuar'dan özel servisler kaldırıyoruz.
Kendi araçları ile gelecek olan misafirlerimiz ise Karşıyaka altınyoldan etkinlik alanına ulaşabilirler" dedi.
-Souvenir'a katılan firmalar yeni yer hakkında ne düşünüyor?
Osman Gençer ile görüşmeden önce Hediyelik Eşya Günleri'ne katılan firmaların yetkilileriyle sohbet etme fırsatım da oldu. Onlar da yeni yerin küçük olduğunu ama bundan herhangi bir rahatsızlık duymadıklarını dile getirdiler.
Hediyelik sektörünün vitrini niteliğindeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'ne İzmirlilerin gösterdiği ilgiden memnun görünen firmalar, "SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri artık bir marka. Buna bizim de İzmirlilerin de sahip çıkması gerekiyor" dedi.

HER BÜTCEYE UYGUN

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'nde ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde görücüye çıkmış. Birçok ürünün tanıtımı yapılırken alanda sıcak satışlar da yapılıyor.
Aynı alanda SOUVENIR Altın ve Pırlanta Perakende Günleri 11:00-20:00 saatleri arasında açık durumda. Kısacası sevdiklerini sevindirmek isteyenler, bütçelerine göre her türlü hediyeyi burada bulabilir.

YAREN BEBEK PROJESİ

Söz hediyelerden ve hediyeleşmekten açılmışken, minik öğrencilerin Dr.
Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören arkadaşlarına destek olma çabası beni çok duygulandırdı.
Özel Rota Koleji Okul Aile Birliği tarafından Dr.
Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı (BUVAK)'nın hasta çocukların tedavilerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği "Yaren Bebek Projesi'ni çok takdir ettim. Proje kapsamında vakıf tarafından sade kumaştan yapılmış, yüzü olmayan ve süslenmemiş olarak üretilen "Yaren" adı verilen bez bebekler adeti 20 TL olmak üzere satışa sunuluyor.
Kampanyaya katılmak isteyen öğrenciler satın aldıkları bebekleri istedikleri şekilde giydirip süsleyerek hastanede tedavi gören hasta çocuklara ulaştırmak amacıyla okul aile birliği yetkililerine teslim etti. Proje sonucunda öğrencilerin giydirdiği, süslediği bebeklerin satışından elde edilen gelir de Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde yatan lösemi, kalp ve böbrek rahatsızlığı bulunan minik bedenler yararına bağışlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA