• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Söz dalaşımı? gerçek mi? YUNUS KARAKAYA

Söz dalaşımı? gerçek mi?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.07.2017, 00:00

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı'nın kaleme aldığı "Yazarlar, sosyal medya ve pazarlama" başlıklı yazısı medya gündemine bomba gibi düştü. Kimi ne göre bu yazı "Söz dalaşı" kimi ne göre Hürriyet Gazetesi'ndeki bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkması" Aslında Doğan grubu yayın organı olan Hürriyet'in bu tartışmaların içine girmesi ilk değil.
Biliyorsunuz "Hürriyet'in kimi yazarlarının, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarından reklam amaçlı paylaşım yaptığı, bunun için para aldığı söyleniyor. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi olup bunu bir reklam mecrası gibi kullanan ve 'sosyal medya fenomeni' olarak tanımlanan pek çok kişi var. Bu bir iş. Buradaki mesele, gazetecilik gibi 'yarı kamusal' bir görev yapan ve 'güvenilir olması' gereken kişilerin bu nevi paylaşımları para karşılığı yapmasında düğümleniyor" şeklindeki yazısına bakalım Doğan grubundan ne tepki gelecek.

Misket hanım görmedimi?

Dün biliyorsunuz İzmir Basın İlan Kurumu eski şube müdürü Burak Orhan'ın aidatını ödemediği iddiasıyla İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeliğinin düşürüldüğünü yazmıştım.
Yazım üzerine bazı gazeteci dostlarım aradı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine şu soruları sormamı istedi?
Basın İlan Kurumu'nda İGC'yi temsil eden Misket Dikmen Haziran ayında yapılan İstanbul'da yapılan toplantıda Burak Orhan'ı hiç görmedi mi?
Aidat borcu ödeme hatırlama için Orhan'ın adresine ulaşamadıklarını söyleyen İGC Yönetimi'nin bu iddiasını kim inanınır?
Kardeşim bu adam Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde görev yapıyor nasıl tebligat ulaştıramazsınız?
Burak Orhan'ın üyeliğinin düşürülmesi tebligatında niçin Başkan Misket Dikmen'in imzası değil de Tayfur Göçmenoğlu'nun imzası var FETÖ Terör Örgütünden dolayı sarı basın kartları iptal edilen, cezaevinde tutuklu bulunan isimler neden üyelikten çıkarılmadı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA