• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kılıçdaroğlu o ismi neden ağzına almadı? YUNUS KARAKAYA

Kılıçdaroğlu o ismi neden ağzına almadı?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2017, 00:00

Biliyorsunuz CHP hafta sonunda Çanakkale'de skandallarla dolu bir sözde 'Adalet Kurultay'ı gerçekleştirdi.
O malum kurultayla ilgili bazı CHP'li dostlarımla sohbet etme imkanım oldu.
Bakmayın siz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şirin görünmek, gözüne girmek isteyenlerin kurultaya övgüler yağdırdığına.
Aslında CHP'liler açısından Çanakkale'deki kurultay macerası tam bir hayal kırıklığı olmuş.
Tabii yaşanan alkol skandalı ise olayların tam tuzu biberi.
Yaşanan içki skandalıyla kendi kalelerine gol atıldığından dert yanan CHP'li dostum "Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk. Herkes kurultaydan çok Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kendini göstermek için gelmiş. Kemal Bey'in konuşmasının ardından kurultay çadırında zaten kimse kalmadı, herkes onun peşinden gitti. Kurultay CHP'ye ne kazandırdı diye soracak olursan koskoca bir "hiç derim" diye konuştu.

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bundan önceki toplantılarında yaptığı konuşmalarda sık sık adından bahsettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adını bile anmamış.
Konuşmasında Aziz Bey'i kastederek "Bir belediyede bir belediye başkanı 397 yıl ile yargılandı" deyip geçmiş.
Aziz Bey, kurultayda arka sıralarda kendine yakın belediye ve ilçe başkanlarıyla otururken, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in en ön sırada yer alması sizce ne anlama geliyor?
Aslında bu tabloyu Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Kocaoğlu ve ekibinin üstünü çizmiş, yeni gözdesi Tunç Soyer diye okumak herhalde yanlış olmaz.

ÖLÜM KAVŞAĞI YENİDEN DÜZENLENDİ

İzmir'in Foça ilçesi Yeni Foça Mahallesi'nde yaşayanlar, sık sık meydana gelen ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği İzmir ile Oruç Reis Caddesi'nin kesiştiği nokta nihayet yeniden düzenlendi. Daha önce köşemde de dile getirdiğim ve vatandaşların "ölüm kavşağı" olarak değerlendiği nokta yeniden düzenlenerek sinyalizasyon sistemine geçildi.
Konuyu sık sık gündeme getiren MHP Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, kavşağın yeniden düzenlenerek trafik ışığı konulmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Acar, "Yeni Foça birilerine rağmen büyüyor ve gelişiyor, gün geçtikçe de kalabalıklaşıyor.
Kuzeyin incisi Yeni Foça hem bizlerin sürekli takipleri, halkın ısrarlı talepleri karşısında her gün kazaların yaşandığı, hatta ölümlü kazaların yaşandığı korkunç bir keşmekeşlik doğuran girişi artık ışıklandırılmış ve düzenlenmiştir, emeği geçenlere teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Yapılan yol düzenlemesi Yeni Foça'nın girişine çok yakışmıştır, biz milliyetçi hareket mensubu meclis üyeleri olarak bu bölgede hayatını kaybeden genç kardeşimizin adının bu yolda yaşatılması için bir önerimiz olacaktır, yetkililerden umarız kabul görür, ismi bu yolda yaşar evladımızın.
Bugün bir kez daha görülmüş ve anlaşılmıştır ki artık Foça'nın girişlerinin artan günümüz trafiğini kaldırmadığı ve güncellenmesi gerekmektedir" dedi.

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTILAR


Özellikle gençlerde madde kullanımına başlama yaşı her geçen gün düşüyor. Bununla ilgili devlet çeşitli tedbirler alsa da, bizlere de büyük görev düşüyor. Bu bağlamda Denizli Ülkü Ocakları "Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" kampanyası başlattı.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve Ülkü Ocaklı Gençler, Delikliçınar'daki Meserret Sokak ve civarındaki cafelerdeki gençlere üzerinde "Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" yazılı tişört dağıttı. Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Olcay Kılavuz önderliğinde uyuşturucuyla mücadele kampanyası başlattık" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA