• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O iddiaları yalanladı YUNUS KARAKAYA

O iddiaları yalanladı

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2017, 00:00

Dünkü yazımda CHP Adana eski Milletvekili Osman Çıtırık hakkında gayri meşru çocuğu olduğu yolunda iddialar bulunduğundan bahsetmiştim.
Esra Erol'un programına telefon bağlantısıyla katılan Osman Çıtırık'ın oğlu Kral Çıtırık, iddiaları yalanladı. Oğul Çıtırık programa katılarak DNA örneği vereceğini söyledi.
Sındırgı'da neler oluyor?
Bakmayın siz başlıkta Sındırgı'da neler oluyor diye yazdığıma?
Elbette bu güzel ilçede güzel işler oluyor.

GENÇLİK MERKEZİ HEYECANI

15 Temmuz şehitlerinden olan Abdullah Tayyip Olçok'un adını taşıyan gençlik merkezi açılış için gün saymaya başladı.
15 Temmuz ruhunun unutulmadığı Sındırgı ilçesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan gençlik merkezi darbe gecesi şehit olan 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçok'un da ismini taşıyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "2000 metrekareye yakın bir alana sahip olacak Sındırgı'daki gençlik merkezi önemli bir ihtiyaçtı. Bizler sadece kahve köşelerinde oyun oynamak ve farklı anlamlarda yanlış yerlerde zaman öldürmek yerine burada çok güzel bir aktivite alanı yapmış olduk. Çünkü gençlere sahip çıkmanın yolu sadece nasihat vermek değil. Gençlere sahip çıkmanın yolu onlara alternatif imkanlar oluşturmak. Sındırgı'da gelişim devam ediyor. Bu gelişim değişime katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN'A KARINCA ÖDÜLÜ

Boşuna demiyorum Sındırgı da güzel şeyler oluyor diye. Alın size güzel bir haber daha. Sındırgı Belediyesi Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 7'nci Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri proje yarışmasında 'Üniversiteli Eller, Renkli Şehirler' projesi ile Yerel Kalkınma ve İşbirliği kategorisinde Belediyeciliğin Oscar'ı Altın Karınca Ödülü'ne layık görüldü. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ödülünü Marmara Belediyeler Birliği (MBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'dan aldı.
Sındırgı'nın adını duyurmak için gecesini gündüzüne katan, bir karınca gibi çalışan Ekrem Başkan 'Altın Karınca Ödülü'nü sonuna kadar hakketmedi mi?

YAĞCIBEDİR FİNALE KALDI

Sındırgı deyince ilk akla gelen 'Yağcıbedir' halısı Yaşama Dokunanlar Platformu ve Tr Shop AVM işbirliğiyle gerçekleştirilen ve yurt genelinden 54 şehrin katıldığı yarışmada Sındırgı, Yağcıbedir Halısı ile finale çıktı.
Yarışmanın finali 19 Ocak 2018 tarihinde İstanbul'da yapılacak. 2018 Yılı Kültür Ürünleri Oskar ödülünü Sındırgı'nın kazanması bekleniyor.
Altın Karınca ödülünden sonra bu, kazanılan ikinci ödül olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA