• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’li eski vekilin gayri meşru çocuğu mu? YUNUS KARAKAYA

CHP’li eski vekilin gayri meşru çocuğu mu?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2017, 00:00

ATV'nin fenomen programlarından Esra Erol, yeni formatıyla Türkiye gündemine damga vurmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi Erol hafta içi her gün ATV'de yayınlanan programında bir süredir Adana'daki çocuk ticareti iddialarını gündeme getiriyor.
Programda 23 yıl önce ikiz çocukları çalınan Gülşen Hanım'ın ultrason görüntülerini inceleyen doktorun Adana'nın en meşhur radyoloji uzmanlarından Ersin Çıtırık olduğu bir seyirci tarafından iddia edildi.
O dönem Adana Meydan Doğumevi'nde görev yaptığı tespit edilen Çıtırık'ın Leyla isimli sekreteriyle kentin işlek bölgesinde muayenehanesi olduğu iddiaları gündemde geniş yer buldu. Programa ailesini bulmak için katılan Reşit isimli gencin hayatıyla ilgili sır perdesi henüz aralanamadı ama pazartesi günü yayına bağlanan bir izleyici şok iddialarda bulundu.
İsmini vermek istemeyen bir izleyici Reşit'in babasının eski Milletvekili Osman Çıtırık olduğunu öne sürdü. Adana Meydan Hastanesi'nde çocuk ticareti iddialarında ismi geçen Radyoloji Uzmanı Ersin Çıtırık ile eski Milletvekili Osman Çıtırık'ın akraba olduğu öne sürüldü.

OSMAN ÇITIRIK KİMDİR?

Osman Çıtırık 1973 senesinde CHP Milletvekili seçilmiştir. TBMM 15. dönem milletvekili olan Çıtırık, eski Adana Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık'ın babasıdır.
Lokantacılarda son tango...
İzmir Lokantacılar Odası başkan adaylarından Alpay Okyay, 7 Ocak'taki Genel Kurul'a hazır olduklarını söyledi.
Bir süredir yılan hikayesine dönen oda seçim tarihinin artık netleşmesiyle gözler büyük heyecan ve çekişmeye sahne olacak Lokantacılar Odası Kongresi'ne çevrildi. Kongreye 3 adayla gidiyor. Adaylardan birisi, büyük eleştirilere hedef olan mevcut başkan Aykut Yenice. Yenice'nin kürsü hakimiyeti ve hitabet gücü son derece etkili. Bu sayede 16 yıldır başkanlığını sürdürüyor.
Ancak son dönemde özellikle Okyay'ın oda gayrimenkulleri ve maddi sıkıntılar hakkındaki eleştirilerine sessiz kalması, geçmişte ciddi rakiplerle karşılaşmadığı halde bu kez iki adayla birden mücadele edecek olması Yenice'nin işinin zor olacağını gösteriyor. Odanın kurucusu Adil Müftüoğlu'nun torunu olan Okyay'ın ise yaklaşık iki yıldır seçimler için hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor.

AVANTAJI YAŞI VE KADROSU

Okyay'ın dinamik bir ekiple İzmir'in her bölgesine yayılan çalışmalarını, camiaya hizmet veren duayen isimler de destekliyor. Okyay'ın projelerinin sahada da büyük ilgi ile dinlendiği konuşuluyor.
Alpay Okyay'ın adının yıpranmamış olması da şansını yükseltiyor. Odanın üçüncü adayı ise Aykut Yenice ile uzun yıllar birlikte çalışan ve Yenice'nin başkanvekilliğini yapan Doğan Kılıç. Kılıç'ın da saha çalışmalarını ihmal etmediği görülüyor. Ancak en büyük handikabı geçmişte birlikte hareket ettiği Yenice'yi bu kez eleştirmesi ve huzur haklarını odayı icraya vererek faizleriyle birlikte alması.
7 Ocak'taki seçimde kimin başkan olacağına üyeler karar verecek. Üç adayın da iddialı olması kongrenin renkli ve çekişmeli geçeceğini gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA