• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmak YUNUS KARAKAYA

Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmak

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2018, 00:00

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yine yapmış yapacağını. tvDEN'de Pınar Tosunoğlu'nun sunduğu "Günaydın Ege" programına konuk olan Aziz Bey, "Üstüme gelmeyin aday olurum" şeklinde konuşmuş.
Şimdi Aziz Bey'in bu açıklamasını nasıl okumak lazım sizce? Aziz Bey, acaba kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyor?
Yoksa hizmetlerinden memnun olmadığı için İzmirlileri tehdit mi ediyor? Yani beni tıpış tıpış seçiyorsunuz, bu kadar beni eleştirirseniz, tekrar aday olur, ulaşımdaki çileyi çekmeye mahkum olursunuz?
CHP teşkilatına "Aba altında sopa mı" gösteriyor. Gerek İzmir'de gerekse genel merkezde CHP'yi dizayn etmeyi kendine görev edinen Aziz Bey, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Eliniz bana mahkum. Ben aday olursam başka kimseyi aday gösteremez misiniz" demek istiyor.
Ha AK Partililere söylediyse bu sözü, yanlış hedef göndermiş. Çünkü sizin gibi İzmirlilerin tepkisini çeken bir ismin aday olması AK Parti ve diğer partilerin elini güçlendirir. Aziz Bey'in yaptığı hatalardan sırf AK Partililer değil CHP'liler de şikayetçi. Kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlar başkasına toz bezi oluyor ona üzülüyorum.

BİLAL DOĞAN'IN ÖNERİSİ

Aziz Bey'in bu açıklamalarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ile akşam değerli meslektaşım Ufuk Türkyılmaz'ın "Çapraz Sorular" programına konuk oldum.
Programda, İZBAN artı para uygulaması, ESHOT ve Aziz Kocaoğlu'nun malum açıklamasını konuştuk. İZBAN'da tepki çeken ve vatandaşları mağdur eden sistemden vazgeçilerek bunun yerine otoyollarda uygulanan ücret toplama sisteminin getirilmesi önerisinde bulunan Doğan, belediyesi ve Kocaoğlu'nun "Artı Para" uygulaması ile toplu ulaşımda bir kez daha sınıfta kaldığını söyledi.
Doğan "Üstüme gelmeyin aday olurum" sözlerini, kendi partisini gizli gizli tehdit ettiğini dile getirdi.

BİLİNÇLİ OLUN

Ben her ne kadar kilolarımla barışık da olsam zaman zaman, doktorlarımın ve arkadaşlarımın "Biraz kilo ver" önerilerini kulak ardı etmek istemiyorum. Sanal alemde diyet üzerine araştırmalar yapıyorum ama nedense kafam bir türlü yatmıyor. Bacanağım Sami Gökçe'nin önerisi üzerine Kırmızı reshi mantarlı bazı ürünler kullandım çokta iyi kilo verdim. Ama sanırım biraz daha kilo vermem gerekiyor. Tam bunları düşünürken, bu işin uzmanı dietChi Beslenme Danışmanlık Uzm. Dyt. Burcu Dilek Demir ile tanışma imkanı buldum. Uzman diyetisyen ile oturulunca elbette sağlıklı kilo vermenin püf noktaları konuşulur. İşin uzmanı olan Burcu Hanım'a, Youtube'de izlediğim kilo verme önerilerinin fayda ve zararlarını sordum.
Sağolsun kendisi tüm sorularımı kendisi açıkça cevapladı. Demir, "İki tane popüler diyet kitabı okuyup uzman olduklarını sanıyorlar CAHİL Cesareti işte tam buna deniyor. Çok geç kalmadan, vücudunuzun ayarlarını bozmadan lütfen işin uzmanına danışarak işe başlayın. Danışmanı da seçin, her mesleğin iyisi de var kötüsü de.
Onu da seçin sonra popülariteye kapılmamış olsun. Doğru kararlar verebilsin.
Çünkü bilimde ve sağlıkla gerçekler vardır, popülarite değil" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA