• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir dönem kapanıyor YUNUS KARAKAYA

Bir dönem kapanıyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.07.2018, 00:00

24 Haziran seçimleri geride kaldı, yeni seçilen milletvekilleri yeminlerini ettiler ve 27. dönem vekili olarak TBMM kayıtlarına geçtiler. Ve Türkiye resmen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"ne geçmiş oldu.
Eski Cumhurbaşkanı yeni Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün akşam saatlerinde yeni Bakanlar Kurulu'nu resmen açıklayacak. Tabii dolasıyla tüm gözler Erdoğan'ın açıklayacağı kabineye çevrildi. Yeni sistemin ve Bakanlar Kurulu'nun vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dilerim.

ERDOĞAN'I ANLAMAK

Reis, tüm ayak oyunlarına, saldırılara rağmen "Ümmetin Yükü"nü sırtlanmış yürüyor maşallah, milletin duasıyla ve desteğiyle onun Allah'ın izniyle hedefe ulaşacağından en ufak bir şüphem yok.
Onun yolundan gidebilmek ve ona destek olabilmek için verdiği mesajları çok iyi analiz etmek lazım geldiğinin de özellikle altını çizmek isterim. Gerek İl Başkanları toplantısında gerekse AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan, parti teşkilatlarının da bir nevi kulağını çekti. Erdoğan'ın verdiği mesajlar gayet net ve anlaşılırdı ama teşkilatlar ve vekiller bu açıklamalardan kendilerine pay çıkardılar mı onu bilemem.

CUMHUR İTTİFAKI

Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmasının ardından şimdi gözler yerel seçimlere çevrildi. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı devam edecek mi? Yoksa dağılacak mı?
Türk seçmeni Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de sürmesinden yana ancak burada her iki parti yönetiminin çok dikkatli davranması ona göre açıklama yapması gerekir. Çünkü bazı güçler Cumhur İttifakı'nın bozulması için AK Parti- MHP'nin arasını bozma gayretinde.

KAYMAKAMLIK LOGOSU DEĞİŞTİ

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük kurumsal logolarını değiştirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Aydın incelemelerim sırasında Kaymakam Küçük'ün makamında bir kahve molası verdik. Kaymakamlık binasına girişim sırasında dikkatimi ilk çeken logo değişikliği oldu. Küçük, "Eski logonun biraz karmaşık olduğu yolunda halktan eleştiriler geliyordu. Sonunda logonun yenilenmesine ve daha sade olmasına karar verdik.
Dağlarından yağ, ovalarından bal akan şehir sözünü en güzel şekilde anlatan bu logoyu tasarladık. Efesi, inciri, zeytini açık ve net olarak tasvir edilen logo tasarımında emeği geçen İzmirli grafiker Ayşe Kaytan'a da teşekkür ederim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA