• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu vatan hepimizin YUNUS KARAKAYA

Bu vatan hepimizin

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2018, 00:00

Son yaşanan olaylar bir kez daha gösterdi ki, Türk Milleti olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalıyız. Tüm siyasi tartışmaları bırakıp bu vatanın birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmaya kalkan dış güçlere karşı ele ele verip kenetlenmeliyiz.
Üzerinde yaşadığımız bu vatan hepimizindir. Bu güzel vatanda yaşayan herkes dini, mezhebi, yöresi ve ırkı ne olursa olsun milletimizin bir parçasıdır.

BEBEK KATİLİSİNİZ

Yüksekova'da asker eşini ziyaret eden Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğinin, dönüş yolunda teröristlerin bombalı tuzağında şehit olması PKK'nın ve onun siyasi temsilcilerinin "Bebek katili" olduğunu bir kez daha teyit ettirdi.
Yaşan bu olay PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Gerçi Avrupa ve dünya bu olayı da görmemezlikten gelecektir. Ama biz PKK'nın bebek katili bir terör örgütü olduğunu haykırmaya devam edeceğiz. PKK'ya terör örgütü diyemeyen Demirtaş'ı, İnce tekrar ziyaret etmeyi düşünüyor mu? Doğrusu çok merak ediyorum.
Demirtaş'a özgürlük diyenler hala aynı tavırdalar mı?
HDP'ye destek vererek barajı geçiren CHP pişman mıdır, yoksa aynı tavrı devam ettirecek midir?
PKK ve bölücü terör örgütü destekçileri, sözde aydın özde vatan haini o sanatçı bozuntuları bir günlüğüne insan gibi davranıp terörü lanetleyebilecek mi?
Bekleyip göreceğiz.

MAZERETİNİZ KALMADI

Beceriksizliği ve kötü yönetimini "Hükümet yatırım yapmıyor", "Bakanlarla görüşemiyorum" sözleriyle örtbas etmeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu'nun bu kozu da elinden alındı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Aziz Bey'in elinden tuttu ve bakanlarla görüştürdü. Bundan sonra bakalım Aziz Bey hangi mazeretleri üretecek?

YAZIKTIR GÜNAHTIR

Bu insanları anlamadım gitti.
Yerel yönetimler şehrin güzelliğine güzellik katmak için bir eser ortaya koyuyor, bir Vandal çıkıyor o eseri tahrip ediyor. Gökhan Demirağ başkanlığındaki Foça Belediyesi sahile, insanların hatıra fotoğrafı çekilmesi için "Foçaşk" yazılı hoş bir eser yerleştirmiş.
Vandallar kırıp dökmüş.

BORNOVA'DA 200 ÇOCUK SÜNNET OLACAK

Bornova Belediyesi'nin, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla her yıl düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni için yaptığı hazırlıklar devam ediyor. Mahalle muhtarları aracılığı ile yapılan başvurularda bu sene 200 çocuk sünnet mutluluğunu yaşayacak.
Bugüne kadar binlerce çocuk ve ailesine bu mutluluğu yaşatan Bornova Belediyesi bu yıl da düzenlenecek şölenle çocuklar ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatacak.

ÖZÜR

Dünkü yazımda "Çiğli'nin efsanevi Belediye Başkanlarından rahmetli Ensari Bulut'un rahmetli eşi Ester Bulut'tan bahsetmek istiyorum" sözlerim için okuyucularımdan ve Ester Hanım'dan özür diliyorum. Ester Hanım sehven rahmetli yazdığım için umarım bana kırılmamıştır. Kendisine hayırlı ve uzun ömürler dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA