• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’li başkan CHP’li başkanı topa tuttu YUNUS KARAKAYA

CHP’li başkan CHP’li başkanı topa tuttu

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.08.2018, 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın ipini çekmiş.
Yoksa CHP Foça İlçe Başkanı Barış Gezmiş Yıldırım, partili belediye başkanını o kadar ağır bir dille eleştirebilir miydi?
Yıldırım, Yenigün Gazetesi'ne verdiği röportajda, Gökhan Başkan hakkında kavgada bile söylenmeyecek laflar etmiş.
Umarım CHP İlçe Başkanı Yıldırım, ileride "Allah'ım ben ne dedim?" diyerek pişmanlık duymaz.

DEMİRAĞ VİZYONSUZ MU?

Yıldırım'ın, "Doğru aday ve doğru strateji ile bu dönem kaybetme ihtimalimiz var. Makas gitgide daralıyor" şeklindeki açıklamasını bakalım CHP'liler nasıl değerlendirecek?
Yıldırım, yaptığı açıklamada partili Demirağ'ı vizyonsuzlukla da suçlamış.
CHP'li ilçe başkanı Yıldırım, "Bize vizyonu olan ve proje odaklı bir belediye başkanı lazım. Burada yapılacak çok iş var. Bunları hayata geçirebilecek tabana güven verecek donanımlı biri olması gerekiyor. Foça sırf CHP'nin adayı olduğu için tanımadığı adaya oy vermez" sözlerinden çıkan sonuç sizce nedir? Yıldırım'ın bu açıklamalarına göre Gökhan Demirağ, vizyonsuz, proje odaklı çalışmayan, hiç iş yapmayan, tabana güven vermeyen ve Foçalıların tanımadığı bir başkan.
Bu arada CHP İlçe Başkanı Yıldırım'ın açıklamalarını MHP'li Meclis Üyesi Taner Acar'a sordum. Acar, "Bunca yıldır muhalefetim ben böyle muhalefet edemedim" dedi.
Bakalım Başkan Demirağ, partili ilçe başkanının bu açıklamalarına ne cevap verecek?

KIRKPINAR: HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu üyesi ve AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Her şey güçlü Türkiye için" dedi.
Kanal Avrupa ekranlarında yayınlanmakta olan "Ege'nin Politik Nabzı" programında Ufuk Türkyılmaz'ın konuğu oldu.
Benim de yorumcu olarak katıldığımım programda sorularımızı cevaplandıran Kırkpınar, önemli mesajlar verdi. Kırkpınar, "Yaparsa AK Parti yapar. Oy veren, vermeyen sağ olsun biz birlik, beraberlik içerisinde, kardeşçe yerel seçimlerde sandığa gideceğiz.
Birbirimizi sayacağız, seveceğiz. Mutlaka farklı düşüncede olan insanlar olabilir, ona saygı duyuyorum. Herkes AK Parti'ye oy verecek diye bir kaide de yok.
Demokrasi budur. Ama ben inanıyorum ki İzmir'in güzel insanları yerel seçimde AK Parti Belediyeciliğini tercih edecektir" ifadelerini kullandı.
İzmirlileri AK Belediyecilik farkını görmek için AK Partili Belediye Başkanlarının yaptığı hizmetleri yerinde görmeye davet eden Kırkpınar, ilçe başkanlığı yaptığı Kemalpaşa'dan ziyarete başlayabileceklerini söyledi. Kırkpınar, "Belediye Başkanımız Arif Uğurlu çok özverili, çok çalışkan... Kemalpaşa'ya bir şeyler kazandırmak için adeta gecesini gündüzüne katıyor. Torbalı ilçemizde de böyle bir çalışma var. İnşallah İzmir'in genelinde bu yatırımlarımız çoğalacak inşallah" şeklinde konuştu.
Bu arada programın tamamını izlemek istiyorsanız sizleri bugün saat 19.10'da Kanal Avrupa ekranlarına davet ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA