• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2017, 00:00

KOÇ

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Venüs sizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu olacak. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

ASLAN

Venüs ortak burcunuz Yay'da ilerliyor. Kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor.
Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı yöne kaydırabilirsiniz.

YAY

Duygusal yaşantınızda hareketlenme söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz.
Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız.

BOĞA

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı donelerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara esnek bir şekilde bakmalısınız. Arkadaşlarınıza yargılamaktan kaçınmalısınız.

BAŞAK

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

OĞLAK

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık. Oldukça başarılı bir gündesiniz.

İKİZLER

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün.
Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var.

TERAZİ

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik aklınızı karıştırabilir.
Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

KOVA

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Ortak organizasyonlar var.

YENGEÇ

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

AKREP

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz.

BALIK

Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasını sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz yüksek fakat çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Bugün sinirlenmemeye çalışın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA