• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2018, Yengeçler için değişim yılı olacak FİLİZ ÖZKOL

2018, Yengeçler için değişim yılı olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2017, 00:00
Finans evinde tutulmalar yaşayacak olan Yengeçleri bu yıl sıra dışı aşklar bekliyor. Yengeçler, 2018’de kendi istekleri dışında çevre değiştirebilir ve ortaklıkları bitirebilirler...

Karşıt ilişkilerinizde uzun bir Plüton dönemi geçiriyorsunuz.
Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der de, başka bir şey demezdiniz.
Ne oldu o eski sistemlerinize.
Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Plüton aşk ilişkilerinizi yeniden denetliyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz.
Çevrenizi değiştirmek sizin isteğiniz dışında gerçekleşebilir. Yaşamınızla ilgili yeni bir perde açılacaktır.
Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz.

ROMANTİK GÜNLER KAPIDA

Uzun transitlerden olumsuz etkilendiğinizi zannederek üzülmemelisiniz. Bazı sıra dışı ilişkileri de beraberinde getirecek. Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizden yaşça büyük veya babanızın tasvip etmeyeceği bir ilişki içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Jüpiter 9 Kasım 2018 yılına kadar aşk ve sosyal evinizde kalacak. Sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz.

ORTAKLIKLAR BİTEBİLİR

2017 yılı 20 Aralık'ta karşıt evinize geçen Satürn, küçük ilişkilerinizi testten geçirecek. Ortaklıklar bitebilir. Sakin bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçirmeniz için uzun bir zaman var önünüzde. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır. Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran ve kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı işbirliği içinde olacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız.

FİNANS EVİNDE TUTULMA

Yıl boyunca beş tutulmanın büyük dört tanesi kendi ve karşıt finans evinizde olacak. Temmuz ayında kişisel evinizde gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte fiziksel anlamda da değişeceksiniz. Çevrenize adeta meydan okuyacaksınız. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.
Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımız da güçlenecek. Karşı görüşteki insanlara karşı tartışmacı bir kimlik içinde ve tepkili olacaksınız. Egolarınızın yüksek olması nedeniyle, çevrenizdeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA