• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2018, Akrepler için aşk yılı olacak FİLİZ ÖZKOL

2018, Akrepler için aşk yılı olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2017, 00:00
Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Akrepler için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor

2018 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız.
Jüpiter kişisel evinizden 9 Kasım 2018 yılına kadar size destek verecek. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Akrepler için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da belirginlik kazanacak unutmayın.
Geçmişte güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen der de başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize.
Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak.

YENİDEN YAPILANMA

Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır.
Köklü kararlar alacaksınız.
Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.
Bu yıl değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir.
Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır.
Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz.
Merkür'ün ve Venüs'ün geri hareketi dönemlerinde heyecana kapılıp, hatalara neden olabilecek davranışlar da sergileyebilirsiniz.

EGONUZ GÜÇLENİYOR

Satürn, Oğlak'ta yönetici gezegeniniz Plüton'la birlikte hareket edecek.
Yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı ister. Eğer, siz ona uyarsanız; o da size istediğiniz şartları sunar. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratır.
Duygularınızda aşırıya kaçan olumsuzluk rüzgarları görülecektir.
Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceksiniz.
Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz.
Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.
Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız.

ENERJİNİZ YÜKSELİYOR

Aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz.
Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz.
Yönetme kabiliyetiniz artıyor.
Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Bazıları aşırıya kaçabilir ve diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilirler.
Eğer bir yerde eleman olarak çalışıyorsanız, müdürünüze ve amirinizin gözüne girecek ve kendinizi özgün davranışlarınızla kabul ettireceksiniz.
Bu yıl yaşayacağınız 5 tutulmaların 4 tanesi aile yuva, meslek ve kariyer evinizde gerçekleşecek.
Jüpiter kişisel evinizden size şans dağıtmaya devam edecek.
Enerjiniz yükseliyor ve bu şans artışları şımarmanıza neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA