• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zafer ve acı gerçekler GÜRKAN ERTAÇ

Zafer ve acı gerçekler

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.10.2017, 00:00

Karşıyaka taraftarı ümitsiz bir hastanın nasıl iyileştirilip adeta bir atlet gibi yarışması nasıl sağlanır dün gece gösterdi. Macar takımı bir ara 7 sayı öne geçti, iki sayıda ilk maçtaki fark vardı. Bu 9 sayıyı gideripte tur getirecek farka götürmek ancak böyle bir muhteşem taraftar desteğiyle mümkün olabilirdi. Kaf-Kaf'ların bu galibiyetinde Jones'un yanı sıra bizim Türk gençlerinin alkışlanacak katkısı vardı.
Koç Dzunic ilk periyot sonunda Wood'u ve Jones'u kenar da oturtarak sınıfta kaldı. KSK gruplara kaldı ama öyle sıkıntıları var ki nasıl aşacağı belirsiz. Başkan Altuğ, Hoag'ı G.Kore ekibine bırakmamak için 100 bin dolar teklif etti, ödeyemedi. Takımın eylül ayı maaşları da ödenmedi, bir sıkıntı daha.

SEVİNCİMİZİ GÖLGELİYOR

Pınar Karşıyaka Türk Basketbolunun en önemli firmalarından biri. Kaç takım lig şampiyonu oldu, kaç takım Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı? Tabii Yaşar Holding'in 15 yıldır verdiği büyük maddi desteği övgüyle belirtmekte yarar var. Basketbolcular eskiden İzmir'e gelmeye can atardı. Ama maalesef son yıllarda futbolda takımların başına dert sporcu alacakları şimdi de basketbolda Kaf-Kaf'ın üzerine yığıldı. Holding'ten paraları ödemek üzere alan ama başka kaynağa aktaran yönetimler, sporcu alacakları baskısıyla bunaldı. Holding kurtarıcılığını yaptı, ilk tehlikeyi atlattı ama ana yönetim ve şube diğer icraları nasıl karşılayacak?
Takım bir koltukta iki karpuzu götürmek zorunda. Hem ligde hem Avrupa'da mücadele büyük bütçe gerektiriyor. Bu nedenle gruplara kalışına nasıl sevindiysek gelecekti sıkıntılar da bu sevincimizi gölgeliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA